Winaars Lantronix xPrintServer Cloud Print Edition bekend

Redactie
0

Lantronix stelde ons drie xPrintServer Cloud Print Editions beschikbaar om weg te geven.  Met deze handige printserver kun je oudere printers in een netwerk opnemen en iets rechtstreeks afdrukken vanaf een (mobiel) apparaat met Chrome OS, Android en Kindle Fire. Zonder tussenkomst van een pc.

Voor de installatie heb je geen extra drivers nodig. Verbind het apparaat gewoon via de meegeleverde kabel met je router en sluit een usb-kabel op de printer aan. Via de QR-code onderop het kastje beland je in de beheerdersinterface. Daarmee kun je je printer opnemen in Googles Cloud Print, een dienst die zorgt voor de verbinding met je mobiele apparaat. Of jouw printer ook wordt ondersteund, kun je hier bekijken. Een uitgebreidere review van deze xPrintServer vind je in c’t 6/2014 op pagina 22.

De actie om de ca. 115 euro kostende printerserver te winnen is inmiddels verlopen. De winnaars zijn geïnformeerd en krijgen het apparaatje zo snel mogelijk thuis gestuurd. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Bezoek regelmatig onze website voor nieuws en meer acties en meld je hiernaast aan voor de nieuwsbrief! Je kunt ons ook volgen op Twitter of liken op Facebook.

 

 

 

Deel dit artikel

Lees ook

c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

c’t-Live 2022: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3 – Pieter Dubelaar

Linux nu ook voor de nieuwste Chinese en Apple-processors

De nieuwste Linux-kernel kan overweg met de MacBook Air met M2-processor en de Chinese LoongArch-architectuur. Er er is meer nieuws.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er