Welk telefoonhoesje of bandje voor jouw Apple Watch

Blog
0

Het ligt zo voor de hand, een telefoonhoesje om jouw telefoon. Maar er zijn nog steeds veel mensen bij die het liever niet doen, omdat ze dan niet kunnen genieten van het design van de telefoon. Of omdat ze vinden dat de telefoon dan niet lekker in de hand ligt.

Er valt iets voor te zeggen, maar uiteraard is een defecte telefoon door een val een nog groter nadeel. Dan is er ook nog een groep die niet precies weet welk hoesje ze moeten kiezen. Naast de smartphone is ook de Apple Watch erg in trek de laatste jaren. Een telefoonhoesje kan dan ook als mode-accessoire gebruikt worden, die je afstemt op jouw Apple Watch bandje.Het Hardcase Hoesje

Tegenwoordig zijn er vele verschillende hoesjes voor jouw telefoon te krijgen. Dit maakt de keuze voor sommige mensen lastig. Ben je op zoek naar een hoesje dat jouw telefoon goed beschermt tegen vallen en stoten, maar ook gewoon in jouw broekzak past? Dan is het hardcase hoesje een goede optie voor jou. Een hardcase hoesje zal de impact van een val goed opvangen, de kans is dus ook groot dat jouw telefoon geen schade op zal lopen. Dit is natuurlijk geen vrijbrief om slordig met jouw telefoon om te gaan. Met een hardcase is jouw scherm vrij, en direct toegankelijk. Het scherm zou je extra kunnen beschermen met een screenprotector.

  • Past in de meeste gevallen in jouw broekzak;
  • Het scherm is vrij;
  • Goede bescherming tegen vallen en stoten;

Waarom een siliconen telefoonhoesje

Silicone voelt zacht aan en is erg buigzaam, een siliconen telefoonhoesje is dan ook erg gemakkelijk aan te brengen. Het materiaal vangt de klap van een val of stoot goed op. Uiteraard doet een hardcase dit beter, maar het nadeel van een hardcase is dat hij in de meeste gevallen gladder is. Een siliconen hoesje zorgt voor meer grip, en verkleint de kans dat jouw telefoon uit jouw handen glijdt.

  • Telefoon past nog in jouw broekzak;
  • Een vrij scherm;
  • Beschermt tegen vallen en stoten;
  • Meer grip;

Alles bij de hand met een book- of flipcase

Ben je op zoek naar een hoesje dat ook jouw beeldscherm beschermt? Dan moet je voor de book- of flipcase kiezen. Het nadeel is wel dat je steeds jouw hoesje moet openvouwen om toegang te krijgen tot het scherm. Aan de binnenkant van de book- of flipcase draag je gemakkelijk pasjes mee, zoals jouw bankpas, rijbewijs en ID-kaart. Je kunt er zelfs briefgeld in kwijt. Je hebt dus alles bij de hand, en hoeft niet meer een portemonnee mee te nemen.

  • Totale bescherming van jouw telefoon;
  • Geschikt voor het meedragen van pasjes en briefgeld;

Bandje voor Apple Watch

Zoals je al kon lezen is ook de Apple Watch steeds populairder. Bij de Apple Watch krijg je een standaard bandje, maar deze kun je ook vervangen. Zo kun je de Apple Watch bijvoorbeeld matchen met jouw telefoonhoesje en outfit. Denk bijvoorbeeld aan een lederen bandje voor zakelijke gelegenheden. Of een siliconen bandje omdat je deze beter kunt schoonmaken, en beter past bij het sporten. Bandje Apple Watch of telefoonhoesje nodig? Er zijn online genoeg te vinden!

Deel dit artikel

Lees ook

Internet en tv acties: de beste aanbieding internet en tv van dit moment

Door de inflatiecorrectie van veel internetproviders kan het interessant zijn om over te stappen. In dit artikel hebben we een aantal internet en tv a...

KPN inflatiecorrectie 2023: dit is wat je kunt verwachten als KPN-abonnee

Ook KPN komt met een inflatiecorrectie van 2023, net als de Ziggo inflatiecorrectie 2023. Wel beperkt KPN de prijsverhoging tot 6,4 procent in tegenst...

0 Praat mee