Webtip: Wat zit er in de lucht?

Alieke van Sommeren
0

We leven niet in de met smog gevulde steden in China, maar toch is het voor een aantal mensen belangrijk om de luchtkwaliteit van de plekken waar je verblijft in de gaten te houden.

Als je het hebt over luchtkwaliteit denk je al snel aan mensen met pollenallergie, maar vergeet ook niet de mensen met luchtwegaandoeningen.

Met de live-map van breezometer.com zie je voor een locatie behoorlijk gedetailleerd hoe het met verschillende waarden in de lucht gesteld is. De meetwaarden worden omgezet in meldingen voor indoor, outdoor, mensen met gevoelige luchtwegen, kinderen en of het slim is om buitenshuis te gaan sporten.

De voorspellingen en historie zijn een handig extraatje. De pollenconcentratie wordt ook apart vermeld en gespecificeerd in verschillende soorten.

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: alternatieven zoeken voor Google-tools

Sommigen willen zo min mogelijk Google gebruiken omdat ze van alles van je loggen en bijhouden. Daarom zijn er veel websites met allerlei alternatieve...

Webtip: pc-onderdelen benchmarken voor aanschaf

Wil je prestaties van pc-onderdelen vergelijken voordat je ze koopt? Dat is handig als je van plan bent een pc in elkaar te zetten of onderdelen te up...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er