webtip: virtuele muzikale wereldreis

Alieke van Sommeren
0

Via radiooooo.com ga je op een virtuele muzikale roadtrip over de hele wereld. Selecteer de landen voor je roadtrip, de decennia voor de muziek en ga er dan maar eens rustig voor zitten.

Op de kaart licht het land op waar je je op dat moment virtueel bevindt en een ‘now playing’ met het nummer waar je naar luistert, en welke gebruiker het betreffende nummer heeft voorgedragen.

Natuurlijk mogen de verplichte knoppen om je ontdekking te delen niet ontbreken. De website draait op user-input, dus draag ook zeker je eigen steentje bij door nummers door te geven.

http://radiooooo.com/

Je mag trouwens nog kiezen uit de verschillende roadtrip-moods slow, fast en weird. Voor je het weet luister je naar een intrigerend 70’s-nummer uit Oezbekistan, of een lekker catchy 80’s-nummer uit Nigeria. Wie heeft nu geen vreemde, maar stiekem toch wel leuke roadtrip gemaakt?

Meer webtips in c't 06/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: pc-onderdelen benchmarken voor aanschaf

Wil je prestaties van pc-onderdelen vergelijken voordat je ze koopt? Dat is handig als je van plan bent een pc in elkaar te zetten of onderdelen te up...

Webtip: handige informatie over het vliegtuig van je vliegreis

Bij het boeken van een vliegreis is het niet onverstandig om eens rond te kijken naar informatie over het specifieke vliegtuig waar je mee vliegt. Sea...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er