webtip: tijdzones zonder hoofdpijn

Alieke van Sommeren
0

Veel reizigers en/of vakantiegangers worden er letterlijk en figuurlijk doodmoe van: tijdzones. Naast een paar uur verschil, of juist veel, heb je ook te maken met datumverschillen.

De site everytimezone.com houdt het overzichtelijk en toont in één oog opslag hoe ver de huidige dag is gevorderd, hoe laat het op andere locaties is en welke datum er aan die tijd hangt. Niet lastig omrekenen, maar direct weten hoe en wat.

Every time zone

Een tijd is te delen met anderen, die dan ook meteen zien hoe dat vertaalt naar de lokale tijd en datum.

Om er zakelijk mee aan de slag te gaan voor het plannen van meetings en andere afspraken, moet je de pro-versie hebben. Voor drie gebruikers kost dat 39 dollar per jaar, voor maximaal 15 gebruikers zit je dan op een prijspeil van 119 dollar per jaar.

Meer handige webtips in c't 05/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: Ancient History Encyclopedia

De Ancient History Encyclopedia bevat een schat aan informatie over zeer veel onderwerpen. Het is de meest gelezen encyclopedie over geschiedenis.

Webtip: pc-onderdelen benchmarken voor aanschaf

Wil je prestaties van pc-onderdelen vergelijken voordat je ze koopt? Dat is handig als je van plan bent een pc in elkaar te zetten of onderdelen te up...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er