webtip: in 360 graden bewonderen

Alieke van Sommeren
0

Airpano.com toont een uitgebreide collectie van allerlei (vrijwel altijd bloedmooie) 360graden-shots van locaties op deze planeet, die met aardig wat details zijn vastgelegd.

Dankzij steeds meer (betaalbare) drones en losse camera’s met de optie om in 360 graden op te nemen, verschijnen er ook meer rondom-video’s – en foto’s.

Via Airpano waan je je al snel op een bergketen in ­China, naast de Taj Mahal in India of Luxor in Egypte, bekijk je het Noorderlicht in Noorwegen of lig je in een hangmat op de Malediven. Zelfs onderwatervideo’s in 360 graden zijn te bewonderen.

Airpano

Via de wereldkaart klik je direct door naar een specifiek land. Bekijk ook ­zeker de timelapse-video’s in 360 graden, of de giga-­panorama’s. Prima stek om alvast inspiratie op te doen voor je volgende vakantie.

Meer leuke webtips in c't 05/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: handige informatie over het vliegtuig van je vliegreis

Bij het boeken van een vliegreis is het niet onverstandig om eens rond te kijken naar informatie over het specifieke vliegtuig waar je mee vliegt. Sea...

webtip: Keepa prijs(verloop)-checker

Koopjesjagen blijft leuk. Maar we houden niet van 'nep-aanbiedingen'. Via keepa.com baan je je een weg door het  prijzenoerwoud van diverse sites van ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er