Webtip: handige tool voor bingewatchers

Alieke van Sommeren
0

Het leven van een bingewatcher kan best zwaar zijn. Waar o waar is je favoriete serie of film te bekijken?

Gelukkig verschijnen er regelmatig handige websites die je op je bank helpen en houden. Justwatch is er zo eentje.

Voer de film of serie in die je wilt kijken en de dienst die hem aanbiedt (of waar hij te koop is) plopt als resultaat naar voren.

Niet echt specifiek een idee wat je wilt kijken? Vul wat filters in zoals releasejaar, genre of een goede rating en je avond wordt weer gevuld met voldoende kijkplezier.

De website is ook prima geschikt voor Nederlandse bankhangers, want Videoland en Pathé Thuis duiken netjes op in de resultaten.

Ook handig: per serie staat vermeld hoeveel seizoenen er te kijken zijn. Het komt ergerlijk genoeg namelijk nog wel eens voor dat er hier en daar wat seizoenen ontbreken.

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Webtip: handige informatie over het vliegtuig van je vliegreis

Bij het boeken van een vliegreis is het niet onverstandig om eens rond te kijken naar informatie over het specifieke vliegtuig waar je mee vliegt. Sea...

Webtip: pc-onderdelen benchmarken voor aanschaf

Wil je prestaties van pc-onderdelen vergelijken voordat je ze koopt? Dat is handig als je van plan bent een pc in elkaar te zetten of onderdelen te up...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er