Webtip: handige informatie over het vliegtuig van je vliegreis

Alieke van Sommeren
0

Bij het boeken van een vliegreis is het handig om rond te kijken naar informatie over het vliegtuig waar je mee vliegt. Seatguru is een handige site om die informatie op te duikelen.

Zo zie je op Seatguru of je wel een gunstige plek hebt gekozen: niet alle plekken aan de zijkant van een vliegtuig hebben ook automatisch een raam. En beenruimte is ook een belangrijk aspect.

Informatie over het in-flight entertainment, het eten, hoe het zit met de stopcontacten, bagage en eventuele huisdieren staat ook vermeld.

Seatguru

De informatie is leuk aangevuld met foto’s en reviews van reizigers, zodat je een nog beter idee krijgt over waar je de komende uren in opgesloten zit.

Niet alleen handig voor reizigers, ook vliegtuigfanaten kunnen hun hart ophalen met de uitgebreide informatie.

Lees achtergrondverhalen en uitgebreide reviews in c't magazine. Nieuwste uitgave: c't 05/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er