webtip: overzicht van privacyvriendelijke diensten

Alieke van Sommeren
0

Wij houden wel van overzichten met online diensten die je persoonlijke gegevens voor de verandering eens een keer lekker met rust laten.

secured.fyi heeft een eenvoudig te bekijken verzameling met e-mailproviders, back-updiensten, ­VPN’s, communicatietools, wachtwoordkluizen en brow­sers en socialemedia en meer.

Alles is uitgebreid te filteren op de dingen die er echt toe doen als het om privacy en veiligheid gaat: 2FA, zero knowledge encryptie at rest, opensource, onder welke juridische vlag het valt en zelfs of er al een audit heeft plaatsgevonden.

secured fyi

Voor de handigheid is ook te bekijken of het goed zit qua gebruiksvriendelijkheid, op welke manier je kunt betalen en of er een gratis ­account beschikbaar is.

Als je zelf nog goede toevoegingen weet: geef ze vooral door via de Suggestions-optie!

c't 05/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er