webtip: Frietopia voor al je patat frites-informatie

Alieke van Sommeren
0

Friet, patat: hoe je de gefrituurde aardappelreepjes ook noemt, het is lekker smullen geblazen. Het is wel de bedoeling dat je jezelf goed op de hoogte houdt van welke zaken in je buurt de lekkerste goudgele reepjes in het vet leggen, of welke frietzaak er totaal niets van bakt.

Via Frietopia.nl leer je over alles wat met friet te maken heeft, o.a. dankzij een heuse frietwiki. Deze site die al sinds 2003 bestaat heeft een nobel hoofddoel: de frietcultuur in Nederland en daarbuiten te ondersteunen. Daar werk jij toch graag aan mee?

 

Frietopia - friet - patat

Dus verbeter de bestaande artikelen door eventuele ontbrekende snacks toe te voegen, review geheel belangeloos de lokale friettenten zodat de scores de huidige snackwaardigheid weergeven. Vergeet ook niet op Frietopia’s blog te neuzen voor extreme friet-combinaties en friettochten.

Meer leuke webtips in c't 06/2024

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

webtip: even de zorgen wegknikkeren

De langste virtuele knikkerbaan ter wereld, daar wil je vast wel aan meebouwen, toch? Wel even een waarschuwing vooraf, want het werkt een tikkeltje v...

webtip: documentaires te over

Niet te veel nadenken bij het voor een tv hangen mag dan voor even leuk zijn, maar soms wil je ook wel eens iets interessants of bijzonders bekijken d...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er