webtip: documentaires te over

Alieke van Sommeren
0

Niet te veel nadenken bij het voor een tv hangen mag dan voor even leuk zijn, maar soms wil je ook wel eens iets interessants of bijzonders bekijken dat je aanzet tot nadenken: een goede documentaire.

Bij Documentaryheaven en Topdocumentaryfilms duikel je makkelijk erg mooi en interessant kijkvoer op. Om eerlijk te zijn hadden we niet verwacht dat er zo’n enorm aanbod beschikbaar zou zijn, en al helemaal niet met zo’n enorm breed scala aan onderwerpen.

documentaires

De ruimte en de natuur zijn geliefde onderwerpen, maar er is ook genoeg te bekijken op het gebied van sport, technologie, filo­sofie en kunst. Documentaryheaven laat je de gekozen documentaire zelfs meteen gratis bekijken. Bekijk zeker de top 100 eens of voeg zelf documentaires toe als je ze mist in het imposante lijstje.

Meer webtips in c't mrt/2021

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Lees ook

webtip: gebouwendata beloeren

Met de op zichzelf behoorlijk droge data over gebouwen kun je toch vrij eenvoudig erg mooie informatieve graphics in elkaar zetten. Onze voorbeelden l...

webtip: overzicht van privacyvriendelijke diensten

Wij houden wel van overzichten met online diensten die je persoonlijke gegevens voor de verandering eens een keer lekker met rust laten.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er