Waterdichte twee-in-een muziekstreamer van Hama

Daniel Dupré
0

Hardware fabrikant Hama heeft de Soundcup-D gelanceerd, een waterdichte draadloze bluetoothspeaker met een twee-in-een-design waarmee je zowel stereogeluid kunt luisteren, of als twee aparte bluetoothspeakers kunt gebruiken.

Hama Soundcup-D

De Hama Soundcup-D gebruik je als één speaker, of je koppelt de twee delen los om de speakers verder uit elkaar te plaatsen.

De Soundcup-D beschikt over een vermogen van 2 × 10 watt en zit in een robuuste siliconen case. Met een kliksysteem ontkoppel je de speaker in twee delen, zodat je draadloos naar true wireless stereogeluid kunt luisteren. Of als je de twee speakers in verschillende ruimtes neerzet, dan kun je twee afzonderlijke streams van verschillende apparaten naar elk deel sturen en kunnen twee mensen naar hun eigen muziek (in mono) luisteren.

De speaker is IPX7 waterdicht, waarmee hij een duik tot een diepte van een meter kan overleven. Door de constructie blijft het apparaat drijven, dus is het geen probleem als hij een keer per ongeluk in het zwembad of badkuip tuimelt. De speaker heeft een bereik van 10 meter en met een bluetoothverbinding zou de li-ion-accu zes uur mee moeten gaan. Daarna moet hij drie uur op de oplader om hem volledig op te laden. Het apparaat weegt 745 gram en is 8,4 × 8,4 × 21 cm groot.

De Soundcup-D heeft een adviesprijs van 89,99 euro en is per direct verkrijgbaar.

 

Meer hardware vind je in c't magazine 8-9/2022

Deel dit artikel

Lees ook

c’t Live 2022 spreker: Pieter Dubelaar

c’t-Live 2022: Blockchain: de zin en onzin van crypto, smart-contracts, NFTs en Web3 – Pieter Dubelaar

Linux nu ook voor de nieuwste Chinese en Apple-processors

De nieuwste Linux-kernel kan overweg met de MacBook Air met M2-processor en de Chinese LoongArch-architectuur. Er er is meer nieuws.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er