Waterdichte twee-in-een muziekstreamer van Hama

Daniel Dupré
0

Hardware fabrikant Hama heeft de Soundcup-D gelanceerd, een waterdichte draadloze bluetoothspeaker met een twee-in-een-design waarmee je zowel stereogeluid kunt luisteren, of als twee aparte bluetoothspeakers kunt gebruiken.

Hama Soundcup-D

De Hama Soundcup-D gebruik je als één speaker, of je koppelt de twee delen los om de speakers verder uit elkaar te plaatsen.

De Soundcup-D beschikt over een vermogen van 2 × 10 watt en zit in een robuuste siliconen case. Met een kliksysteem ontkoppel je de speaker in twee delen, zodat je draadloos naar true wireless stereogeluid kunt luisteren. Of als je de twee speakers in verschillende ruimtes neerzet, dan kun je twee afzonderlijke streams van verschillende apparaten naar elk deel sturen en kunnen twee mensen naar hun eigen muziek (in mono) luisteren.

De speaker is IPX7 waterdicht, waarmee hij een duik tot een diepte van een meter kan overleven. Door de constructie blijft het apparaat drijven, dus is het geen probleem als hij een keer per ongeluk in het zwembad of badkuip tuimelt. De speaker heeft een bereik van 10 meter en met een bluetoothverbinding zou de li-ion-accu zes uur mee moeten gaan. Daarna moet hij drie uur op de oplader om hem volledig op te laden. Het apparaat weegt 745 gram en is 8,4 × 8,4 × 21 cm groot.

De Soundcup-D heeft een adviesprijs van 89,99 euro en is per direct verkrijgbaar.

 

Meer hardware vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er