Waterdichte twee-in-een muziekstreamer van Hama

Daniel Dupré
0

Hardware fabrikant Hama heeft de Soundcup-D gelanceerd, een waterdichte draadloze bluetoothspeaker met een twee-in-een-design waarmee je zowel stereogeluid kunt luisteren, of als twee aparte bluetoothspeakers kunt gebruiken.

Hama Soundcup-D

De Hama Soundcup-D gebruik je als één speaker, of je koppelt de twee delen los om de speakers verder uit elkaar te plaatsen.

De Soundcup-D beschikt over een vermogen van 2 × 10 watt en zit in een robuuste siliconen case. Met een kliksysteem ontkoppel je de speaker in twee delen, zodat je draadloos naar true wireless stereogeluid kunt luisteren. Of als je de twee speakers in verschillende ruimtes neerzet, dan kun je twee afzonderlijke streams van verschillende apparaten naar elk deel sturen en kunnen twee mensen naar hun eigen muziek (in mono) luisteren.

De speaker is IPX7 waterdicht, waarmee hij een duik tot een diepte van een meter kan overleven. Door de constructie blijft het apparaat drijven, dus is het geen probleem als hij een keer per ongeluk in het zwembad of badkuip tuimelt. De speaker heeft een bereik van 10 meter en met een bluetoothverbinding zou de li-ion-accu zes uur mee moeten gaan. Daarna moet hij drie uur op de oplader om hem volledig op te laden. Het apparaat weegt 745 gram en is 8,4 × 8,4 × 21 cm groot.

De Soundcup-D heeft een adviesprijs van 89,99 euro en is per direct verkrijgbaar.

 

Meer hardware vind je in c't jun/2020

Deel dit artikel

Lees ook

webtip: visum wel of niet met een bepaald paspoort

In sommige landen zien ze je graag verschijnen met je Nederlandse of Belgische paspoort. Geen visum? Geen probleem – of misschien juist wel als je nie...

PCIe in plaats van SATA als interface voor harde schijven

Jason Adrian, hardware-architect bij Microsoft, stelt voor om de sata-interface van harde schijven te vervangen voor PCI Express, inclusief het NVMe-p...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er