Voedingen met display

Redactie
0

Na led-schermen op moederborden is er weer een nieuwe categorie pc-onderdelen waarop je schermen kunt aantreffen. Asus introduceert de ROG Thor serie pc-voedingen met onder andere een oled-display.

De serie omvat in eerste instantie de ROG Thor 1200W Platinum en ROG Thor 850W Platinum. Voedingen zijn een nieuwe categorie in Asus’ ROG-lijn met op gamers gerichte componenten. Het oled-display aan de zijkant van de Thor-voedingen geeft het opgenomen stroomverbruik weer van het systeem. Bij een doorzichtige case of case-window is het aan de zijkant goed af te lezen. De weergave wordt realtime bijgewerkt, zodat gebruikers het stroomverbruik kunnen monitoren zonder allerlei software te moeten installeren. Met 1200W-voeding zal energiebesparing niet voorop staan bij de doelgroep, maar bijvoorbeeld bij overklokken en tweaken kan de directe feedback via het display handig zijn.

voeding met display Asus ROG-THOR-1200P_3D

De voedingen zijn verder voorzien van alles wat je bij high-end voedingen verwacht: flinke heatsinks met een extra groot koeloppervlak, premium condensatoren en andere componenten, een grote, IPX5-stofbestendige, 135mm-ventilator, diverse beschermingsfuncties en een groot aantal connectors. De voedingen zijn ook voorzien van RGB-verlichting, die uiteraard met Asus’ eigen Aura Sync kan worden aangestuurd. In pc’s met een Asus-moederbord of andere Asus-componenten kan de verlichting hiermee worden gesynchroniseerd.

De voedingen komen dit najaar op de markt. De adviesprijs voor de Thor 850W is € 229, voor de Thor 1200W is dat € 349.

 

Meer over

Monitoren

Deel dit artikel

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er