Video licht tipje van de sluier op van nieuwe Marvel’s Avengers-game

Daniel Dupré
0

Marvel's Avengers

Het team van Crystal Dynamics, het bedrijf achter de aanstaande Marvel’s Avengers-game, heeft een video beschikbaar gesteld waar het team dieper ingaat op diverse aspecten van de game, zoals de gameplay, het verhaal, de AIM-verhaallijn, de verschillende missies, Super Hero-aanpassingsmogelijkheden en nog meer.

Marvel’s Avengers biedt spelers een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel single-player en maken deel uit van de campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de specifieke krachten van elke held te gebruiken. Warzone Missions zijn geschikt voor één tot vier spelers die met elke verzamelde superheld kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd op het formaat van het team en de levels van spelers.

Bekijk de overzichtsvideo van Marvel’s Avengers:

 

Spelers kunnen helden op diverse manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun superkrachten, kun je met elk personage toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Ook kun je de helden naar eigen keuze aankleden met klassieke, populaire en nieuwe outfits, geïnspireerd door 80 jaar Marvel-geschiedenis.

Het verhaal van Marvel’s Avengers zal de komende jaren worden aangevuld met uitbreidingen waarbij bezitters van de core-game zonder extra kosten elke nieuwe, post-release superheld en regio ontvangen.

Meer informatie over Marvel’s Avengers en een interview met Noah Hughes, Studio Creative Director bij Crystal Dynamics, is te vinden op het PlayStation Blog. Marvel’s Avengers voor de Playstation 4 verschijnt op 15 mei 2020.

 

Meer nieuws over games lees je in c't dec/2019

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Lees ook

Winactie: Razer Viper Ultimate t.w.v. € 170

De tweede prijs van deze week staat klaar voor jullie. Dit keer maak je kans op de Razer Viper Ultimate, een draadloze gamingmuis met oplaaddock.

MSI Experience Day op 14 december – bestel nu je tickets

Dit jaar wordt de MSI Experience Day gehouden in Pathé Nijmegen. Het belooft weer een bijzonder leuke dag te worden voor gamers en creators: je kunt k...

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er