Video licht tipje van de sluier op van nieuwe Marvel’s Avengers-game

Daniel Dupré
0

Marvel's Avengers

Het team van Crystal Dynamics, het bedrijf achter de aanstaande Marvel’s Avengers-game, heeft een video beschikbaar gesteld waar het team dieper ingaat op diverse aspecten van de game, zoals de gameplay, het verhaal, de AIM-verhaallijn, de verschillende missies, Super Hero-aanpassingsmogelijkheden en nog meer.

Marvel’s Avengers biedt spelers een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel single-player en maken deel uit van de campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de specifieke krachten van elke held te gebruiken. Warzone Missions zijn geschikt voor één tot vier spelers die met elke verzamelde superheld kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd op het formaat van het team en de levels van spelers.

Bekijk de overzichtsvideo van Marvel’s Avengers:

 

Spelers kunnen helden op diverse manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun superkrachten, kun je met elk personage toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Ook kun je de helden naar eigen keuze aankleden met klassieke, populaire en nieuwe outfits, geïnspireerd door 80 jaar Marvel-geschiedenis.

Het verhaal van Marvel’s Avengers zal de komende jaren worden aangevuld met uitbreidingen waarbij bezitters van de core-game zonder extra kosten elke nieuwe, post-release superheld en regio ontvangen.

Meer informatie over Marvel’s Avengers en een interview met Noah Hughes, Studio Creative Director bij Crystal Dynamics, is te vinden op het PlayStation Blog. Marvel’s Avengers voor de Playstation 4 verschijnt op 15 mei 2020.

 

Meer nieuws over games lees je in c't 05/2024

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er