“Verkooprecord Galaxy S4”

Redactie
0

Samsung is trots: 10 miljoen Galaxy S4 heeft het concern naar eigen zeggen in een maand tijd verkocht. De fabrikant bedoelt daarmee echter niet de verkopen aan gebruikers, maar aan zijn handelspartners (‘channel sales’). Het is kortom niet duidelijk hoeveel Galaxy S4 er nu daadwerkelijk worden gebruikt en hoeveel er nog in magazijnen op voorraad liggen of in de schappen.

Samsung is in elk geval blij dat de S4 nog beter verkoopt dan de voorgangers. Van de Galaxy S2 waren er volgens de Koreanen na vijf maanden 10 miljoen verkocht, de Galaxy S3 bereikte dat aantal al na 50 dagen. Uit cijfers van onderzoeksbureau Strategy Analytics werd de Galaxy S3 eind november zelfs beter verkocht dan de iPhone 4S; zo’n drie maanden later had Apples smartphone echter weer een voorsprong genomen.

Naast de normale S4 wil Samsung een ‘Nexus-versie’ aanbieden, ofwel een model met de basis Android-versie zonder TouchWiz-interface. Deze variant zal in eerste instantie echter alleen in de VS uitkomen.

In de c’t (nr. 7-8/2013) hebben we de Galaxy S4 uitgebreid getest. De uitgave ligt vanaf 11 juni twee maanden in de winkel.

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er