Verbeterde Bose Sleepbuds 2 met nieuwe accu

Daniel Dupré
0

Bose heeft een nieuwe versie van zijn Sleepbuds geïntroduceerd. De oordopjes zijn ontworpen om storende geluiden te onderdrukken tijdens het slapen en moeten zo voor een betere nachtrust zorgen.

Bose Sleepbuds 2

(Bron: Bose)

Bose heeft een nieuwe versie van zijn oordopjes geïntroduceerd die voor een betere nachtrust moeten zorgen. De Sleepbuds 2 volgen hetzelfde concept als hun voorgangers: de oordopjes zijn ontworpen om tijdens het slapen te dragen en spelen geluiden af die storende geluiden van buitenaf moeten overstemmen.

Ze zijn expliciet niet bedoeld om muziek af te spelen. In plaats daarvan worden de Sleepbuds 2 met 35 tracks geleverd die volgens Bose kalmerende geluiden spelen. Je kunt geen muziek, podcasts of andere inhoud via bluetooth afspelen met de high-tech oordopjes.

De Sleepbuds 2 verschillen met name ten opzichte van hun voorgangers door de nieuwe accu. Versie 1 werd geteisterd door problemen met de accu’s: ze konden in sommige gevallen niet worden opgeladen of stopten onverwacht met werken. Bose heeft voor de nieuwe variant gekozen voor een NiMH-batterij met een accuduur van tien uur. Dit nieuwe model zou bovendien betrouwbaarder moeten zijn volgens de fabrikant. De accu wordt opgeladen in het meegeleverde bewaardoosje.

Bose belooft ook een betere pasvorm en een verbeterde weergave van de ontspannende geluiden. Bose heeft ook de bibliotheek met geluiden uitgebreid. Het afspelen wordt geregeld door de Bose Sleep-app, die zowel voor Android en iOS beschikbaar is. Het betreft dezelfde app die ook al bij de eerste generatie Sleepbuds werd gebruikt.

De Sleepbuds 2 zijn nog steeds flink prijzig: Bose vraagt maar liefst 270 euro voor de slaapgadget, even veel als Bose voor de voorganger vroeg. De Bose Sleepbuds 2 zijn vanaf 13 oktober verkrijgbaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste IT-nieuws en de nieuwste online-artikelen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

(Daniel Herbig/Daniel Dupré)

Meer hardware nieuws lees je in c't 06/2024

Meer over

AudioHardware

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

EK 2024 live kijken? Zo kijk je o.a. Nederland – Frankrijk geheel gratis

Wil je het EK 2024 live volgen? In dit artikel lees je hoe je onder andere Nederland – Frankrijk aanstaande vrijdag in de hoogste kwaliteit met Nederl...

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er