Veilige Sandberg USB-C-voedingen

Daniel Dupré
0

Sandberg 135-72_lg

Sandberg, een bedrijf dat accessoires voor consumentenelektronica maakt, heeft twee nieuwe USB-C laders gemaakt met het oogmerk om mobiele telefoons, tablets en laptops veilig op te laden.

Het bedrijf zegt dat het “niet zo moeilijk is om een voeding te maken die aan alle voorschriften voldoet en veilig in gebruik is. Door aan deze voorschriften te voldoen, is het product iets duurder dan dat van de concurrentie en in veel gevallen ook minder compact. Veiligheid staat voor ons echter voorop. Met andere woorden: het is aan de consument om te beslissen of hij voor een lage prijs of voor een hoge veiligheid kiest.”

De twee voedingen beschikken over twee verwisselbare reisadapters die ze geschikt maken voor Europese landen en Britse/Ierse stopcontacten. De apparaten zien er wat uiterlijk betreft bijna identiek uit. Het verschil tussen de twee modellen is een vermogen van 65 watt en 90 watt. Het 65W-model heeft een adviesprijs van 52,99 euro, de 90W-variant heeft een adviesprijs van 65,99 euro.

 

Meer informatie over handige accessoires vind je in c't magazine 10/2023

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Geen Windows 11 23H2 release, wel update met o.a. Windows 11 Copilot

Vandaag is de dag dat er verwacht werd dat de nieuwe Windows 11 23H2 release zal plaatsvinden. Toch is dit niet het geval: Microsoft brengt vandaag in...

De Philips Hue Matter-ondersteuning is dan eindelijk uitgerold

Enige tijd geleden schreven we nog over waarom de smarthome-standaard Matter niet van de grond komt, maar nu begint het balletje eindelijk te rollen. ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er