Veilige Sandberg USB-C-voedingen

Daniel Dupré
0

Sandberg 135-72_lg

Sandberg, een bedrijf dat accessoires voor consumentenelektronica maakt, heeft twee nieuwe USB-C laders gemaakt met het oogmerk om mobiele telefoons, tablets en laptops veilig op te laden.

Het bedrijf zegt dat het “niet zo moeilijk is om een voeding te maken die aan alle voorschriften voldoet en veilig in gebruik is. Door aan deze voorschriften te voldoen, is het product iets duurder dan dat van de concurrentie en in veel gevallen ook minder compact. Veiligheid staat voor ons echter voorop. Met andere woorden: het is aan de consument om te beslissen of hij voor een lage prijs of voor een hoge veiligheid kiest.”

De twee voedingen beschikken over twee verwisselbare reisadapters die ze geschikt maken voor Europese landen en Britse/Ierse stopcontacten. De apparaten zien er wat uiterlijk betreft bijna identiek uit. Het verschil tussen de twee modellen is een vermogen van 65 watt en 90 watt. Het 65W-model heeft een adviesprijs van 52,99 euro, de 90W-variant heeft een adviesprijs van 65,99 euro.

 

Meer informatie over handige accessoires vind je in c't magazine okt/2021

Deel dit artikel

Lees ook

Apple Watch Series7 design: groter scherm, smallere randen

De nieuwe Apple Watch series7 heeft een always-on retina-display is en biedt apps meer ruimte, het design van de Apple Watch is niet ingrijpend gewijz...

Apple iPhone 13 en Watch 7: geen grote prestatiesprong in A15

Voor het eerst heeft Apple de bij de presentatie van de nieuwe A15-chip geen vergelijking gemaakt met de A14. De Apple Watch Series 7 heeft blijkbaar ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er