Universele smartwatch van Microsoft

Redactie
0

SmartwatchIn navolging van veel andere fabrikanten heeft ook Microsoft een slim horloge in de pijplijn. Specificaties zijn nog niet bekend, maar volgens de geruchten moet hij bomvol sensoren zitten. Volgens het Amerikaanse business magazine Forbes moet hij bovendien kunnen samenwerken met alledrie de grootste mobiele platformen: iOS, Android en Windows Phone. De introductie van Microsofts horloge wordt deze zomer verwacht.

Geruchten over een smartwatch van Microsoft gaan al rond sinds 2013 toen Microsoft bezig zou zijn geweest met het testen van kleine 1,5”-displays om in het apparaat te gebruiken. Ook zouden diverse afdelingen van het bedrijf bij de ontwikkeling betrokken zijn, waaronder die van de XBox en Surface.

Meer over

Smartwatches

Deel dit artikel

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er