Universele smartwatch van Microsoft

Redactie
0

SmartwatchIn navolging van veel andere fabrikanten heeft ook Microsoft een slim horloge in de pijplijn. Specificaties zijn nog niet bekend, maar volgens de geruchten moet hij bomvol sensoren zitten. Volgens het Amerikaanse business magazine Forbes moet hij bovendien kunnen samenwerken met alledrie de grootste mobiele platformen: iOS, Android en Windows Phone. De introductie van Microsofts horloge wordt deze zomer verwacht.

Geruchten over een smartwatch van Microsoft gaan al rond sinds 2013 toen Microsoft bezig zou zijn geweest met het testen van kleine 1,5”-displays om in het apparaat te gebruiken. Ook zouden diverse afdelingen van het bedrijf bij de ontwikkeling betrokken zijn, waaronder die van de XBox en Surface.

Meer over

Smartwatches

Deel dit artikel

Lees ook

Intel introduceert Thunderbolt 4

Intel heeft vandaag Thunderbolt 4 geïntroduceerd, de nieuwe generatie van de universele kabelconnectiviteitsoplossing. De techniek belooft betere pres...

Microsoft overweegt mogelijk overname van Warners gaming-divisie

Microsoft zou geïnteresseerd zijn in het kopen van de gaming divisie van Warner Bros. Een dergelijke deal zou het bedrijf miljarden kosten.

Interessant voor jou

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er