Twitter heeft meer dan 200 miljoen actieve gebruikers

Alieke van Sommeren
0

Twitter logoDe microbloggingdienst Twitter heeft inmiddels meer dan 200 miljoen actieve gebruikers. De dienst, bedacht in maart 2006 en gestart in juli 2006, is nog steeds ongekend populair en het aantal leden blijft dan ook nog steeds groeien.

Tijdens het zesjarig bestaan van Twitter in juni 2012 waren er 140 miljoen gebruikers actief and werden er 340 miljoen tweets per dag verstuurd. Het afgelopen halfjaar zijn er dus maar liefst 60 miljoen actieve accounts bijgekomen. Ook Twitter is al aan het terugkijken op het jaar 2012 via een mooi overzicht in meerdere talen.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding wil de provider nieuwe klanten werven

Enige tijd geleden schreven we al over de KPN inflatiecorrectie 2023 en Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen. T...

Google Gemini release: nieuwe geduchte concurrent van ChatGPT?

Google heeft zijn nieuwste AI-model geïntroduceerd, dat volgens de techgigant het grootste en krachtigste model van kunstmatige intelligentie tot nu t...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er