TT Isle of Man voor de Nintendo Switch

Daniel Dupré
0

TTIOM_Screenshot_Duel

 

Er is goed nieuws voor iedereen die droomt om een keer deel te nemen aan de legendarische Isle of Man TT, maar voor wie dit niet is weggelegd. Op hetzelfde moment dat het motorrace evenement de Isle of Man TT op 25 mei 2019 van start gaat, hebben softwareproducenten Bigben en Kylotonn de officiële TT Isle of Man game voor de Nintendo Switch uitgebracht.

Op deze video kun je bekijken hoe echte coureurs de game spelen:

De game is volgens de makers een realistische wegrace simulatie en biedt een getrouwe weergave van de ruim 60 kilometers en 264 bochten van Snaefell Mountain. Er zijn negen fictieve tracks waar je kunt oefenen voor het hoofdevenement. Je kunt kiezen uit 40 officiële motorfietsen en 23 officiële coureurs.

Er is een carrière-modus waarin je nieuwe motorfietsen kunt ontgrendelen en je omhoogwerkt om uiteindelijk mee te dingen aan de Isle of Man Tourist Trophy. Daarnaast is er een online-racemodus waarin je het tegen maximaal 7 andere spelers opneemt.

 

Meer game-nieuws lees je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er