The Division 2 uitbreiding Warlords of New York beschikbaar

Alieke van Sommeren
0

The Divison 2 heeft een nieuwe, fikse uitbreiding gekregen. Warlords of New York neemt je weer mee naar New York uit deel 1 van de game, waar je hard aan de bak moet tegen Rogue Agents.

In de nieuwe uitbreiding Warlords of New York, die zich acht maanden na de gebeurtenissen uit The Division afspeelt, ga je op jacht naar Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan.

Om Keener op te sporen, moeten spelers de open wereld van Lower Manhattan verkennen, een voormalige Dark Zone die werd getroffen door een verwoestende orkaan. Ontdek vier nieuwe zones, elk met iconische locaties: Two Bridges, Chinatown, Battery Pack en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen.

De uitbreiding is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows PC (Uplay en Epic Games Store) en Uplay+. Zowel Warlords of New York als The Division 2 zijn vanaf 17 maart ook te spelen via Stadia.

De uitbreiding kost 30 euro als je de hoofdgame al hebt, of is te krijgen als compleet pakket met The Division 2 voor 60 euro. De Ultimate Edition bevat de game, de uitbreiding plus de content van de Year 1 Pass, Classified Assignments en specialisaties.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Game review: Control

Bij het spelen van Control lijk je een soort van spin-off van een nog mysterieuzere versie van The X-Files binnengewandeld te zijn.

Game review: Greedfall

Greedfall is een RPG van een kleine Franse studio, die laat zien dat een goede RPG geen lel van een studio vereist. De game met een 17e-eeuwse fantasi...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er