Teufel en Fender kondigen samen drie nieuwe bluetooth-speakers aan

Elwin Hodžić
0

Het Duitse audiomerk Teufel heeft een samenwerking aangekondigd met Fender, bekend van zijn versterkers en gitaren. Deze samenwerking resulteert in de lancering van drie nieuwe bluetooth-speakers met een opvallend design geïnspireerd door de klassieke Fender-versterkers.

Het Duitse audiomerk streeft ernaar om ook in de Verenigde Staten bekendheid te verwerven. Deze samenwerking met Fender is een strategische zet om dit doel te bereiken.


Altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

De nieuwe producten

De samenwerking brengt nieuwe versies van de Rockster Air 2, Rockster Cross en Rockster Go 2 op de markt. Alle drie de modellen zijn voorzien van een nieuw design dat doet denken aan de iconische Fender-versterkers, inclusief een verchroomd Fender-logo. Deze producten worden ook in Europa beschikbaar.

Fender x Teufel Rockster Air 2

De Fender x Teufel Rockster Air 2 is de grootste van de drie en biedt met een 25mm tweeter, 250mm woofer en een vermogen van 80 watt genoeg kracht om een kleine zaal te vullen volgens de fabrikanten. De ingebouwde accu gaat tot wel 58 uur mee. Daarnaast kan deze speaker ook dienen als versterker voor gitaar en microfoon, dankzij de 6,3mm- en XLR-inputs.

Fender x Teufel Rockster Cross

Voor wie de Air 2 te groot is, biedt de Fender x Teufel Rockster Cross een compactere oplossing. Deze speaker is volgens de fabrikanten draagbaar genoeg om als tas mee te nemen, maar levert met zijn 120mm woofer en 16 uur accuduur nog steeds een indrukwekkend geluid.

Fender x Teufel Rockster Go 2

Voor nog meer draagbaarheid is er de Fender x Teufel Rockster Go 2. Deze kleinste unit in de serie biedt volgens de fabrikanten de flexibiliteit van een compacte speaker zonder in te boeten op geluidskwaliteit.

Prijzen en beschikbaarheid

Met deze nieuwe productlijn hopen Teufel en Fender niet alleen hun bestaande klanten te bedienen, maar ook nieuwe markten aan te boren en hun aanwezigheid in zowel Europa als de Verenigde Staten te versterken.

De drie Fender x Teufel-speakers zijn bovendien per direct te bestellen bij TeufelBol.com en Amazon.nl.


Altijd op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er