Surface Pro vanaf 30 mei verkrijgbaar

Redactie
0

Eind deze maand, vanaf 30 mei, zal de Surface Pro in Nederland verkrijgbaar zijn. Online moet het apparaat te bestellen zijn via de Nederlandse Microsoft Store, maar ook bij winkelketens als Media Markt, Saturn, BAS (Dixons en Mycom) en Paradigit. Tot 9 juni kun je ook terecht in de Windows Brand Store in Amsterdam (Kalverstraat 101).

De pc/tablet-combi van Microsoft kost nog geen 1000 euro en is uitgerust met een SSD en een Intel Core i5 (meer specs vind je op de eigen pagina van het apparaat). Vanwege de processor kan nu een Pro-versie van Windows 8 als besturingssysteem draaien, waardoor je ook meer programma’s kunt installeren dan op de eerste Surface. Het model dat halverwege februari verkrijgbaar werd, heeft een ARM-cpu en werkt op de uitgeklede OS-variant Windows RT.

De Surface Pro is verkrijgbaar in een 64- en 128GB-uitvoering. De adviesprijzen bedragen 886 resp. 986 euro (inclusief kopieerheffing en BTW). De opslagcapaciteit is nog uit te breiden via microSD. Daarnaast krijg je er een Surface pen bij. Toetsenborden als de Touch en Type cover zijn los verkrijgbaar voor 120 resp. 130 euro.

Deel dit artikel

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er