Superlichte gamingmuis van Cooler Master

Daniel Dupré
0
Cooler Master MM710

(Bron: Cooler Master)

Hardwarefabrikant Cooler Master brengt een ultralichte muis uit speciaal bedoeld voor gamers. Cooler Master presenteerde de MM710 op de Computex. De muis heeft een speciale Honeycomb shell die nog geen 54 gram weegt. Daarnaast is de muis voorzien van een ultraweave kabel. Cooler Master heeft deze ontwikkeld om zo min mogelijk weerstand te bieden, zodat je exactere bewegingen kunt maken tijdens het gamen zonder dat de muiskabel daarbij stoort. Door de zeer lichte constructie en minimale weerstand zou je met de muis volgens Cooler Master naast snellere bewegingen ook langer kunnen gamen en minder last van je pols krijgen.

 

Cooler Master MM710 honeycomb

Dankzij het Honeycomb-design heeft Cooler Master de MM710 muis superlicht kunnen maken (Bron: Cooler Master).

De vorm van de muis is gebaseerde op een eerder model van Cooler Master, de MasterMouse S. Aan de zijkant zitten twee knoppen die programmeerbaar zijn.

In de muis zit een Pixart 16000 DPI optische sensor, die voor een minimale lag en haperingen moet zorgen. Bovendien is het mogelijk tijdens het gamen met een druk op de knop de DPI aan te passen. Onder de MM710 zitten extra gladde voetjes waarmee de muis voor extra precisie moet zorgen.

De Cooler Master MM710 is beschikbaar voor pre-order en kost € 49,99. De muis moet eind september verschijnen.

 

Meer nieuwe hardware vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er