Strato Mail4You: e-mailadres met je eigen domeinnaam voor slechts 1 euro

Elwin Hodžić
0

De webhoster Strato biedt nu een unieke kans aan Nederlanders die hun naam of een persoonlijke tekst in hun e-mailadres willen gebruiken. Met het nieuwe mailpakket, Mail4You, kunnen gebruikers een e-mailadres met een eigen (nieuwe) domeinnaam inrichten voor slechts 1 euro.

Strato Mail4You: e-mailadres met je eigen domeinnaam voor slechts 1 euro

Professioneel en gepersonaliseerd e-mailadres met Mail4You

Deze eenmalige setupkosten geven toegang tot een professioneel en gepersonaliseerd e-mailadres waarmee mensen zich kunnen onderscheiden van standaard e-mailadressen. Het Mail4You-pakket is blijvend gratis en omvat een e-mailaccount van 250 MB in combinatie met een .nl-domein.

Als het domein vrij is, kun je zo [email protected] voor 1 euro claimen als e-mailadres.

E-mail blijft essentieel

Uit een onderzoek blijkt dat ondanks de groei van instant messaging en sociale media, e-mail nog steeds een essentieel communicatiemiddel is voor de meeste Nederlanders. Veel mensen maken gebruik van gratis e-mailaanbieders, maar ze zijn beperkt in hun keuze voor de tekst achter het @-teken. Met Mail4You hebben gebruikers volgens Strato de vrijheid om zowel de tekst vóór als na het @-teken naar wens aan te passen, waardoor ze een unieke en professionele uitstraling kunnen creëren.


Altijd op de hoogte blijven omtrent al het IT-nieuws?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Een eigen domein voor een professionele uitstraling

“Met een eigen domein voor je e-mail creëer je een unieke en professionele uitstraling. Je onderscheidt jezelf van standaard e-mailadressen. Daarom introduceren we nu Strato Mail4You: een mailbox met je eigen .nl-domein voor slechts 1 euro. Hiermee krijgt iedereen de kans om de voordelen van een persoonlijk e-mailadres te ontdekken, zowel voor privé- als zakelijk gebruik,” aldus Sebastiaan Rasterhoff, Vice President Marketing & Sales bij Strato.

Eindeloze mogelijkheden voor passende e-mailadressen

Het Mail4You-pakket van Strato biedt talloze mogelijkheden voor een passend e-mailadres. Of het nu gaat om het delen van reisavonturen met familie en vrienden, succesvol solliciteren naar een nieuwe baan of het presenteren van het bedrijf aan potentiële klanten; een opvallend e-mailadres is niet alleen memorabel, maar ook makkelijk te onthouden.

Mail4You aanbieding geldig tot 31 januari

De speciale aanbieding van Strato loopt tot en met 31 januari. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om van deze aanbieding te profiteren.

Bekijk de Mail4You aanbieding

 


Altijd op de hoogte blijven omtrent al het IT-nieuws?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

STRATO

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Strato klimt naar de derde plek in de MT1000-ranking

In het jaarlijkse onderzoek van ondernemersplatform MT/Sprout heeft Strato opnieuw de leiding genomen onder de hostingaanbieders. De webhoster stijgt ...

HiDrive Share: WeTransfer alternatief van Strato voor bestanden delen

Grote bestanden verzenden via e-mail of chat is vaak onmogelijk. Voorheen had je vrij weinig andere opties dan WeTransfer te gebruiken. Nu komt Strato...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er