Speciale drivers van Nvidia voor nieuwe Call of Duty

Daniel Dupré
0
Call of Duty: Modern Warfare

(Bron: Nvidia)

In aanloop op de release van de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare heeft Nvidia een zogenaamde Game Ready Driver voor de game uitgebracht. Deze driver is er speciaal op toegespitst om de beste game-ervaring te bieden voor de nieuwe Call of Duty-game. Ook biedt hij volgens Nvidia een optimale game-ervaring voor The Outer Worlds.

Nvidia heeft samengewerkt met Activision en Infinity Ward om realtime ray tracing, Nvidia Ansel en Nvidia Highlights naar de game te brengen, en ook direct beschikbaar te maken voor fans van de game.

Bekijk de trailer van Call of Duty: Modern Warfare

Naast de nieuwe Call of Duty-game, biedt de driver ook prestatie-optimalisaties en betere stabiliteit voor The Outer Worlds, de nieuwste titel van Obsidian Entertainment. Dit bedrijf zit ook achter populaire games zoals Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en Fallout: New Vegas.

De Game Ready Drivers van Nvidia zijn over het algemeen beschikbaar vlak voor of op de releasedag van bekende titels en zijn afgestemd op de beste prestaties op Nvidia hardware.

Meer game-nieuws vind je in c't mei/2020

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Lees ook

webtip: experimenten met zwaartekracht, geluid en image processing

Leerzaam en leuk: experimenteren met zwaartekracht, geluid en image processing op lab.nationalmedals.org. Maak hemellichamen aan, geef ze een zwiep en...

Wachtwoorden-quest bij HackShield

In tijden van quarantaine en thuiswerken is er ook een forse toename in cybercriminaliteit. Met de Wachtwoorden_Quest van HackShield leren kinderen da...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er