Speciale drivers van Nvidia voor nieuwe Call of Duty

Daniel Dupré
0
Call of Duty: Modern Warfare

(Bron: Nvidia)

In aanloop op de release van de pc-versie van Call of Duty: Modern Warfare heeft Nvidia een zogenaamde Game Ready Driver voor de game uitgebracht. Deze driver is er speciaal op toegespitst om de beste game-ervaring te bieden voor de nieuwe Call of Duty-game. Ook biedt hij volgens Nvidia een optimale game-ervaring voor The Outer Worlds.

Nvidia heeft samengewerkt met Activision en Infinity Ward om realtime ray tracing, Nvidia Ansel en Nvidia Highlights naar de game te brengen, en ook direct beschikbaar te maken voor fans van de game.

Bekijk de trailer van Call of Duty: Modern Warfare

Naast de nieuwe Call of Duty-game, biedt de driver ook prestatie-optimalisaties en betere stabiliteit voor The Outer Worlds, de nieuwste titel van Obsidian Entertainment. Dit bedrijf zit ook achter populaire games zoals Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords en Fallout: New Vegas.

De Game Ready Drivers van Nvidia zijn over het algemeen beschikbaar vlak voor of op de releasedag van bekende titels en zijn afgestemd op de beste prestaties op Nvidia hardware.

Meer game-nieuws vind je in c't magazine 10/2023

Meer over

Gaming

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Geen Windows 11 23H2 release, wel update met o.a. Windows 11 Copilot

Vandaag is de dag dat er verwacht werd dat de nieuwe Windows 11 23H2 release zal plaatsvinden. Toch is dit niet het geval: Microsoft brengt vandaag in...

De Philips Hue Matter-ondersteuning is dan eindelijk uitgerold

Enige tijd geleden schreven we nog over waarom de smarthome-standaard Matter niet van de grond komt, maar nu begint het balletje eindelijk te rollen. ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er