Software op maat welke bij uw organisatie past

c't-partner
0

Software op maat welke bij uw organisatie past

De industrie kan niet meer zonder software. Ook particulieren gebruiken steeds meer software in hun dagelijks leven. In sommige gevallen zelfs zonder dat zij dit weten! Denk aan de slimme thermostaat aan de muur, de slimme deurbel, enzovoorts. Voor bedrijven biedt software op maat de mogelijkheid om processen te automatiseren. Procesautomatisering zorgt voor een hogere mate van efficiëntie, waarmee tijd bespaard wordt. Daarbij heeft de automatisering van processen doorgaans een positieve invloed op de kosten. Welke processen heeft u al laten automatiseren met software op maat? SiteOnline helpt u graag bij de ontwikkeling van op maat gemaakte software. Laat de software binnen uw organisatie naadloos aansluiten op uw behoeftes!

Laat software op maat ontwikkelen door SiteOnline

SiteOnline is een ervaren partij in de ontwikkeling van software op maat. Wij helpen u graag bij de ontwikkeling van een intranet, een ERP- of CRM-systeem en maatwerk applicaties. Kies bijvoorbeeld voor een systeem, die medewerkers online declaraties in laat dienen. Ook het aanvragen van vakanties kan aan zo’n systeem worden toegevoegd. Het bespaart u veel tijd, wanneer u niet langer losse mailtjes hoeft te verwerken. Ook een ERP-systeem kan interessant zijn. Het koppelt de verschillende databronnen binnen uw organisatie. Iets wat duplicatie van-, of onjuistheid in data tegengaat. Waar de data in bron X wordt bijgewerkt, bevindt zich verouderde data in bron Y. Het koppelen van bronnen voorkomt dit! Data komt onder meer uit een CRM-systeem, uit een klantenportaal, enzovoorts.

Service van SiteOnline bij software op maat

Voor de ontwikkeling van software op maat start SiteOnline met een inventarisatie van uw wensen. Welke functies moet een software oplossing u bieden? Wat zijn de wensen van uw klanten of medewerkers? Op basis van uw wensen gaan technisch specialisten aan de slag met een architectuur voor uw software. Wilt u de maatwerkoplossing laten koppelen aan andere systemen? SiteOnline houdt er graag rekening mee! Naarmate uw organisatie verder groeit, neemt de vraag naar nieuwe functies mogelijk toe. Op een later moment kunnen deze extra functies aan de software worden toegevoegd. Zo blijft uw software aansluiten op de behoeftes van uw organisatie!

Advies bij de ontwikkeling van software op maat

Het laten ontwikkelen van software op maat kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Welke mogelijkheden heeft u? Hoe kunt u systemen het beste aan elkaar koppelen? De technisch adviseurs van SiteOnline begeleiden u hier graag bij. Samen met u wordt bekeken hoe de nieuwe software het beste in uw bestaande IT-landschap past. Alles met als doel om uw processen efficiënter te laten verlopen.

Ook meer weten over onze mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met SiteOnline op, zodat we u hierover kunnen informeren.

(Dit is een samenwerking)

Deel dit artikel

Lees ook

Nieuw Windows Insider Programma met Canary Channel

Het Windows Insider-programma van Microsoft heeft een nieuw kanaal erbij genaamd de Canary Channel. Door de release van dit nieuwe kanaal, hebben gebr...

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

0 Praat mee