Sitecom Wi-Fi Music Player koppelt je stereo-installatie aan je netwerk

Noud van Kruysbergen
0

De nieuwe Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player moet AirPlay en draadloze DLNA-streaming mogelijk maken op bijna elke stereo-installatie of actief luidsprekersysteem in huis. Met een druk op de OPS-knop (One-Push-Setup) verbind je het kleine apparaatje met je draadloze thuisnetwerk, waarna je er muziek naartoe kunt streamen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Voor iOS en Android kun je de gratis Media Controller-app van Sitecom gebruiken.

De Wi-Fi Music Player heeft als uitgangen een audio-jack en een S/PDIF aansluiting, de kabels en een adapter (micro-USB) worden meegeleverd. De Player heeft een adviesprijs van bijna 80 euro.

Meer over

Audio

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

De nieuwe Intel Core i9-14900KS is uitgebracht en per direct verkrijgbaar

Als je bezig bent met een nieuwe pc samenstellen en graag de snelste desktopprocessor van Intel wilt, dan kun je nu kiezen voor de nieuwe Intel Core i...

PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente staat voor de deur: vanavond om 20:00 uur strijden de koploper en nummer 2 van de Eredivisie tegen elkaar. Wil je...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er