Sitecom Wi-Fi Music Player koppelt je stereo-installatie aan je netwerk

Noud van Kruysbergen
0

De nieuwe Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player moet AirPlay en draadloze DLNA-streaming mogelijk maken op bijna elke stereo-installatie of actief luidsprekersysteem in huis. Met een druk op de OPS-knop (One-Push-Setup) verbind je het kleine apparaatje met je draadloze thuisnetwerk, waarna je er muziek naartoe kunt streamen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Voor iOS en Android kun je de gratis Media Controller-app van Sitecom gebruiken.

De Wi-Fi Music Player heeft als uitgangen een audio-jack en een S/PDIF aansluiting, de kabels en een adapter (micro-USB) worden meegeleverd. De Player heeft een adviesprijs van bijna 80 euro.

Meer over

Audio

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Reserveer nu: De complete gids voor Windows 11

Wil je alles weten over de nieuwe mogelijkheden van Windows 11? In deze herziene speciale editie ontdek je de nieuwste functies.

Gnome 44 release: nieuwe versie maar wel zonder GTK3

Met de release van Gnome 44 is er een nieuwe versie van de gratis Linux-desktopomgeving uitgebracht, waarin belangrijke innovaties zijn doorgevoerd. Z...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er