Sitecom Wi-Fi Music Player koppelt je stereo-installatie aan je netwerk

Noud van Kruysbergen
0

De nieuwe Sitecom WMA-1000 Wi-Fi Music Player moet AirPlay en draadloze DLNA-streaming mogelijk maken op bijna elke stereo-installatie of actief luidsprekersysteem in huis. Met een druk op de OPS-knop (One-Push-Setup) verbind je het kleine apparaatje met je draadloze thuisnetwerk, waarna je er muziek naartoe kunt streamen vanaf je computer, laptop, tablet of smartphone. Voor iOS en Android kun je de gratis Media Controller-app van Sitecom gebruiken.

De Wi-Fi Music Player heeft als uitgangen een audio-jack en een S/PDIF aansluiting, de kabels en een adapter (micro-USB) worden meegeleverd. De Player heeft een adviesprijs van bijna 80 euro.

Meer over

Audio

Deel dit artikel

Noud van Kruysbergen
Noud van KruysbergenNoud heeft de 'American Dream' doorlopen van jongste bediende tot hoofdredacteur van c't, waar hij zo veel mogelijk de diepgang, betrouwbaarheid en diversiteit wil bewaken.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er