SANS Level Up-campagne: cybersecurity voor beginners en gevorderden

Alieke van Sommeren
0

SANS Institute heeft een EMEA-campagne om mensen aan te moedigen hun kennis van cybersecurity onder de loep te nemen.

De Level Up-site van SANS begint met een leuke korte test die o.a. onderwerpen als encryptie, 2FA, hashing, en penetratietests bevat. De site wil graag potentiële nieuwe cybersecurity-professionals aantrekken en/of bestaande professionals laten weten welke skills ze zichzelf kunnen aanleren en waarom het belangrijk is je skills up-to-date te houden.

The Level Up-website bevat video’s and cases van SANS-instructeurs en studenten, waarin ze ingaan op hoe ze in het specialisme zijn beland, waarom het zo belangrijk is en hoe hun carrière vorm heeft gekregen.

De komende weken worden er nieuwe roadshows aangekondigd om presentaties van instructeurs bij te wonen en  vragen te kunnen stellen aan experts binnen het vakgebied.

Meer over

Netwerken

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er