Sans Institute viert 15 jaar online training

Redactie
0

Sans on demand

Het Sans Institute biedt al meer dan dertig jaar opleidingen op het gebied van cybersecurity. Dit jaar viert het bedrijf het 15-jarige jubileum van hun online trainingsplatform Sans OnDemand. Sans heeft deze gelegenheid aangegrepen om het platform te herzien en een nieuw uiterlijk te geven.

Het ondemand-platform is herzien op basis van de feedback die Sans van studenten en klanten heeft gekregen. Op basis van deze feedback zijn er ook tal van verbeterde functies voor studenten in opgenomen.

De afgelopen twee jaar is er een groeiende behoefte aan online training geweest vanwege de pandemie, en de hogere vervoers- en reiskosten zorgen ervoor dat deze trend zich doorzet.

De nieuwe OnDemand-ervaring heeft Sans vanaf het begin ontworpen voor meer toegankelijkheid en toepasbaarheid. Studenten kunnen nog steeds volgens hun eigen schema trainen, maar nu binnen een modernere, gebruiksvriendelijke interface. Nieuwe functies zijn onder meer een bijgewerkte videospeler, een vernieuwde zijbalk met overzichten, cursusboeken, notities, verbeterde zoekfuncties en nieuwe bladwijzermogelijkheden.

Sans on demand

Sans heeft zijn on demand-omgeving nieuw ontworpen: de omgeving heeft nu een nieuwe, modern uiterlijk en enkele nieuwe functies, zoals een vernieuwde zijbalk met onder andere overzichten, cursusboeken, notities en verbeterde zoekfuncties.

Studenten kunnen met de Sans OnDemand mobiele app ook onderweg trainingen volgen die on- en offline beschikbaar zijn. Ook is het eenvoudiger hulp en ondersteuning te vinden, inclusief de mogelijkheid om live te chatten met of vragen te stellen aan een GIAC-gecertificeerde deskundige.

Sans Institute werd in 1989 opgericht als een coöperatieve onderzoeks- en opleidingsorganisatie. Tegenwoordig biedt het bedrijf cybersecuritytrainingen en -certificeringen voor security professionals voor tal van organisaties wereldwijd. Sans Institute beheert tevens ‘The Internet Storm Center’, het internationale alarmeringssysteem voor cyberdreigingen.

 

 

Meer over

Websites

Deel dit artikel

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er