Samsung verwacht opnieuw record voor laatste kwartaal 2012

Alieke van Sommeren
0

Samsung logoSamsung heeft zijn eerste verwachtingen voor het laatste kwartaal van 2012 vrijgegeven. Wederom verwacht het Koreaanse bedrijf een recordwinst, dit keer maar liefst 8,3 miljard dollar bij een omzet van 53,6 miljard. Het bedrijf behaalde de afgelopen kwartalen record na record wat betreft winst en omzetcijfers.

Het bedrijf richt zich echter nog steeds vooral op smartphones en tablets. In het vierde kwartaal van 2012 werden 500 Samsung-mobieltjes per minuut verkocht. Maar ook de vraag vanuit andere leveranciers naar bijvoorbeeld displays voor mobiele apparatuur nam toe. Samsung’s grote concurrent Apple maakt onder andere gebruik van Samsung displays.

Meer over

Samsung

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Windows 11 Unified Update Platform geïntroduceerd door Microsoft

Op 28 maart gaat Microsoft het "Unified Update Platform" gebruiken voor Windows 11. Dit platform zorgt ervoor dat gebruikers minder gegevens hoeven te...

Windows 11 opstartproblemen door alternatieve desktop GUI-software

Microsoft waarschuwt dat Windows 11 mogelijk niet meer kan opstarten nadat updates zijn geïnstalleerd voor Windows 11 22H2, als er GUI-software aanwez...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er