Samsung verwacht opnieuw record voor laatste kwartaal 2012

Alieke van Sommeren
0

Samsung logoSamsung heeft zijn eerste verwachtingen voor het laatste kwartaal van 2012 vrijgegeven. Wederom verwacht het Koreaanse bedrijf een recordwinst, dit keer maar liefst 8,3 miljard dollar bij een omzet van 53,6 miljard. Het bedrijf behaalde de afgelopen kwartalen record na record wat betreft winst en omzetcijfers.

Het bedrijf richt zich echter nog steeds vooral op smartphones en tablets. In het vierde kwartaal van 2012 werden 500 Samsung-mobieltjes per minuut verkocht. Maar ook de vraag vanuit andere leveranciers naar bijvoorbeeld displays voor mobiele apparatuur nam toe. Samsung’s grote concurrent Apple maakt onder andere gebruik van Samsung displays.

Meer over

Samsung

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Alleen vandaag & morgen nog de nieuwe ChatGPT special mét gratis verzending

Ontdek zelf de kracht van ChatGPT en leer hoe je in een handomdraai teksten over elk onderwerp schrijft en hoe je je eigen teksten beter en mooier kun...

Met deze Odido aanbieding kun je flink besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar een goede deal voor je internet en tv abonnement omdat je bijvoorbeeld wilt besparen op internet en tv of omdat je gaat verhuizen?...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er