Samsung geheugenkaarten Pro Plus en EVO Pro Plus

Redactie
0

De Samsung PRO Plus en EVO pro Plus microSD en SD-geheugenkaarten hebben een grote lees- en schrijfsnelheid en hoge betrouwbaarheid. De kaarten zijn breed inzetbaar: professionele en hobbyfotografen, video­makers en contentcreators kunnen hiervan profiteren.


samsung evo pro plus


Zowel de PRO Plus als EVO Plus geheugenkaarten bieden bescherming tegen schokken, water, extreme temperaturen, röntgenstralen, slijtage, vallen en magnetische straling.

De Pro Plus microSD en SD-­kaarten hebben respectievelijk lees- en schrijfsnelheden tot 160 MB/s en 120 MB/s. Dat is erg geschikt voor het opslaan van video’s in 4K en full-hd.

De EVO Plus-­kaarten zijn 1,3 keer zo snel als de vorige generatie en bereiken snelheden van 130 MB/s.

De PRO Plus microSD-kaart is beschikbaar in 128 GB, 256 GB en 512 GB. De EVO Plus is beschikbaar met opslagcapaciteiten van 64 GB tot 512 GB.

De maximale opslagcapaciteit van een halve terabyte betekent dat de geheugenkaarten meer dan genoeg opslagruimte bieden voor 360-graden panoramafoto’s en uren aan 4K-content.

De verkoopadviesprijzen variëren van 17 euro voor de 64 GB EVO Plus tot 155 euro voor de 512 GB PRO Plus. Standaard hebben de kaarten 10 jaar garantie.


Bekijk het product

 


c't 06/2024

Meer over

Opslagmedia

Deel dit artikel

Lees ook

Samsung 860 QVO-ssd: veel opslag voor weinig

Samsung brengt nu ook een ssd met QLC-geheugen uit. Deze 860 QVO-ssd's zijn met name interessant vanwege de lagere prijzen.

Vlotte ssd-opslag: Samsung 980 Pro

De Samsung 980 Pro verschilt op twee belangrijke punten van zijn voorgangers: hij maakt gebruik van PCIe 4.0 en TLC-flash.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er