Ruim 8000 ip-adressen en 1700 accounts voor IoT-apparaten gelekt

Redactie
0

Meer over

IoTMalware

Deel dit artikel

Lees ook

GeForce GTX 1650 met snel GDDR6 geheugen

De eerste GeForce GTX 1650 grafische kaarten zijn opgedoken met GDDR6-RAM in plaats van GDDR5. Een reden kan zijn dat de oudere geheugenchips te duur ...

Asus Zephyrus Duo 15: gaming-laptop met extra scherm

Asus lanceert een nieuwe gaming-laptop in zijn Republic of Gamers-lijn, de Zephyrus Duo 15. Uniek aan dit apparaat is het tweede scherm boven het toet...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er
Robert van den Broek
Lezer
Robert van den Broek

Wat ik zo jammer vind aan dit verslag (ook vaak anderen) is dat ik als leek in het geheel niet begrijp wat waar gehackt is. Mogelijk kan daar meer duidelijkheid in gegeven worden door een geografische toelichting bij te voegen. Nu weet ik niet of ik wel of niet in mijn rats moet zitten. Groet, Robert.

R. van den Enden
Lezer
R. van den Enden

Volgens mij hoef je “als leek” helemaal niet te weten wat waar er gehackt is, als je een betaalde bescherming hebt en je houd aan adviezen omtrent gebruikers namen en wachtwoorden hoef je op geen enkele plek in de rats te zitten.

thomas
Lezer
thomas

Ik snap de heer Robert van den broek zeker. Juist hij als ”leek” wil graag weten waar het probleem zit. Het geheimzinnige dat als hij zich aan de adviezen houdt dat hij dan niks hoeft te weten vind ik een advies van niks. Als Robert het wil weten dan heeft hij er recht op.