ROG Strix Helios: eerste pc-behuizing van Asus

Alieke van Sommeren
0

Asus heeft de Helios pc-behuizing aangekondigd. Het gaat om een premium mid-tower met strakke looks, doordacht kabelmanagement en veel ruimte voor (water)koeling.

De Strix Helios is de eerste pc-behuizing van Asus. Hij is bedoeld voor als je graag een opvallende (show)build in elkaar wilt zetten. Hij heeft drie 4mm glazen panelen (smoked glass) in een geborsteld aluminum frame. Aan de voorkant zit Aura RGB-verlichting ingebouwd die te matchen is met de rest van je hardware.

Asus ROG Strix Helios pc-behuizing

De Helios wordt geleverd met stoffen draag-straps om de kast makkelijk mee te nemen naar (lan)events.

Met flexibele covers en een uitgebreid kabelmanagement-systeem werk je alle lelijke kabels weg. Er is zelfs een tweedelige voedingscover met een uitsnede voor compatibiliteit met de ROG Thor of een andere voeding met oled-scherm.

De mid-tower biedt voldoende ruimte voor ventilators en/of radiators, een waterreservoir en pomp. De bovenkant, voorkant en onderkant van de kast zijn voorzien van een stoffilter.

De ROG Helios wordt vanaf mei verkrijgbaar. De adviesprijs ligt op € 279.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Pizza-avond met de c’t-redactie

Meld je aan voor de pizza-avond met de c’t-redactie

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er