Robuuste Garmin smartwatch met kill-switch

Daniel Dupré
0
Garmin tactix Delta

(Bron: Garmin)

Garmin heeft de tactix Delta aangekondigd, een multisport GPS-smartwatch die voldoet aan militaire normen (MIL-STD-810). Hij heeft een krasvaste koepelvormige lens van saffierkristal en een zwarte body van staal en vezelversterkt polymeer. De tactix Delta heeft een stealth-modus die het opslaan en delen van je locatie uitschakelt. Daarnaast heeft de smartwatch ook een zogenaamde kill-switch, die het geheugen van horloge wist en daarmee ook alle gebruikersgegevens.

De smartwatch heeft een 1,4 inch scherm, wat volgens Garmin een toename in schermgrootte van 36 procent is ten opzichte van het voorgaande model. Het scherm heeft een resolutie van 280 × 280 pixels. Andere toevoegingen zijn onder andere de ondersteuning voor muziekopslag, Garmin Pay en nieuwe Garmin-functies zoals PacePro en Power Manager.

De Garmin komt met geladen topografische kaarten en geavanceerde navigatiefuncties, waaronder een barometrische hoogtemeter, kompas en ondersteuning voor meerdere GPS-systemen. Ook nieuw is de Power Manager-functie, waarmee je de verschillende instellingen en sensoren kunt beheren om de accuduur te verlengen. Dankzij diverse batterijbesparingsmodi is het volgens Garmin mogelijk om de accuduur van 21 dagen in de smartwatchmodus te verlengen tot 80 dagen.

De Garmin tactix Delta biedt 32 GB opslag en ondersteunt bluetooth en wifi. De behuizing is 51 × 51 × 14,9 mm groot. De smartwatch is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 899,99.

 

Meer nieuws vind je in c't 05/2024

Meer over

Smartwatches

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Ubuntu 24.04 LTS release: dit kun je verwachten van deze nieuwe versie

Canonical heeft de langverwachte release van versie 24.04 LTS van zijn eigen Linux distributie Ubuntu op tijd uitgebracht. Veel beheerders keken ernaa...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er