Repair Monkeys: zo wordt het leuk om je iPhone te repareren!

Redactie
0

De batterij van je iPhone loopt dramatisch snel leeg. Of je hebt je telefoon laten vallen en nu zit er een barst in het scherm. Tijd voor iets nieuws? Welnee!

We moeten af van de wegwerpmaatschappij en zelf repareren is heel eenvoudig. De start-up Repair Monkeys helpt je een handje met complete reparatiesets.

repair monkeys

Repair Monkeys

De berg e-waste groeit met de dag en “de jungle is al vervuild genoeg”, aldus de Monkeys. “Ons doel is om de e-waste berg te verminderen door mensen ervan bewust te maken dat zij zelf hun iPhone kunnen repareren. Door je iPhone te repareren geef je jouw iPhone eenvoudig en goedkoop een tweede leven. Want laten we eerlijk zijn, hebben we nou echt om de 1 of 2 jaar een nieuwe smartphone nodig?”

De Repair Monkeys zijn heel goed met bananen Apples. Bij het bedrijf kun je terecht voor reparatiesets met daarin alles wat je nodig hebt, dus ook het gereedschap. Daar krijg je een handleiding bij die volledig monkey proof is, bovendien kun je altijd nog hulp vragen via de chat. Zo wordt het repareren van je iPhone, bijvoorbeeld het inbouwen van een nieuwe iPhone 8 batterij, een leuk zondagmiddagproject.

Assortiment

Er zijn sets verkrijgbaar voor het repareren van het scherm, de batterij en het dock van je iPhone. Dat levert winst op voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bekijk de website van de Repair Monkeys voor meer informatie.

Meer over

Hardware

Deel dit artikel

Lees ook

Met deze Odido aanbieding ontvang je tot tien maanden lang dikke korting

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er