Quake II met Ray Tracing

Daniel Dupré
0

Quake II RTX

Quake II, de legendarische game die id Software in 1997 op de markt bracht, heeft een grafische update gekregen. Onder de titel Quake II RTX kunnen bezitters van een Nvidia GeForce RTX grafische kaart de game nu spelen met Ray Traced Graphics. Dit is een ray-tracing techniek die alle lichteffecten verbindt, zoals schaduwen, reflecties, refracties en meer in een enkele ray-tracing algoritme.

Bekijk hier de trailer van Quake II RTX:

De eerste drie single-player levels van de game je een weg baant door de vijandige Strogg-beschaving zijn nu gratis beschikbaar gesteld als download via Steam of op de website van Nvidia. Gamers die Quake II al bezitten kunnen de hele game beleven, inclusief multiplayer deathmatch en cooperative multiplayer modes, allen volledig path traced.

Meer details, inclusief een Quake II RTX technology explainer video, zijn te vinden op de website van Nvidia.

Reviews van andere leuke games vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er