PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

Elwin Hodžić
0

Vanavond om 20:00 uur gaat het gebeuren: PSV, de koploper, neemt het op tegen FC Twente, de nummer 3 van de Eredivisie. Wil je de wedstrijd live volgen maar heb je geen abonnement op ESPN? In dit artikel laten we je zien hoe je gratis naar het duel tussen PSV en FC Twente kunt kijken.

Meld je gelijk gratis aan om PSV – FC Twente te kijken 

PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

Waar wordt PSV – FC Twente uitgezonden?

Op zondag 17 maart om 20:00 uur begint de wedstrijd tussen PSV en FC Twente. Lukt het PSV om dit seizoen ongeslagen te blijven, of zal FC Twente de eerste zijn die PSV een nederlaag bezorgt in de Eredivisie?

Je kunt de wedstrijd tussen PSV en FC Twente live volgen op ESPN. Gelukkig is er een gratis manier om de livestream op je tv, telefoon of zelfs tablet te bekijken, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

PSV – FC Twente gratis kijken via Canal+

Via Canal+ kun je nu gratis live naar de wedstrijd PSV – FC Twente kijken. Canal+ is een aanbieder van digitale televisie. Met een weekabonnement krijg je toegang tot meer dan 75 zenders, inclusief alle ESPN-kanalen zoals ESPN 1, 2, 3 & 4.

Je kunt het abonnement op Canal+ op elk moment gratis opzeggen. Als je het binnen de proeftijd van een week opzegt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren, hoef je alleen eenmalig € 0,01 te betalen.

Meld je gratis aan om de wedstrijd te kijken 


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Livestream PSV – FC Twente kijken

Dit zijn de stappen om de wedstrijd tussen PSV en FC Twente gratis op Canal+ te bekijken:

  1. Klik hier om naar de registratiepagina van Canal+.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Voer een betaling van 1 cent uit als verificatiemethode.
  4. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van PSV– FC Twente.

Daarna kun je de wedstrijd op diverse manieren bekijken. Canal+ heeft een app voor smartphones, en de Canal Digitaal TV App is beschikbaar op verschillende smart-tv’s. Je kunt ook de zenders van Canal+ via je browser bekijken.

Andere wedstrijden zoals Sparta Rotterdam – Ajax kijken

Je krijgt toegang tot alle andere ESPN-kanalen, zodat je alle Eredivisie-wedstrijden van 3 maart kunt bekijken als je dat wilt. Zo speelt bijvoorbeeld ook Feyenoord tegen Heerenveen om 14:30 uur en Sparta Rotterdam tegen Ajax om 16:45 uur. Je kunt dus eerst deze wedstrijd bekijken en daarna genieten van de confrontatie tussen PSV en Twente. Zo staat er een mooie voetbalzondag op het programma!

Bekijk gratis live alle Eredivisie wedstrijden

Kosten na je proefperiode

Als je tevreden bent met het Canal+ abonnement, wordt het automatisch na een week omgezet naar een standaardabonnement van € 14,95 per maand. Op deze manier behoud je toegang tot alle Eredivisie-wedstrijden, inclusief de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien kun je televisie-uitzendingen live en on-demand bekijken en een gemiste uitzending tot 7 dagen na de uitzenddatum terugkijken.

Naast het volgen van Eredivisie wedstrijden biedt CANAL+ ook diverse andere diensten en kanalen aan:

  • Toegang tot bekroonde films
  • Genieten van series van Europese origine
  • 24/7 beschikbaarheid van nieuwe films en series via CANAL+ Action
  • Meer dan 75 Nederlandse TV-zenders

Al met al krijg je met het Canal+ abonnement niet alleen toegang tot voetbalwedstrijden, maar ook tot een breed scala aan entertainmentopties. Als je hier geen gebruik van wenst te maken, vergeet dan niet om je abonnement op tijd op te zeggen.


Meer van dit soort gratis tips & tricks?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief van c’t magazine:

Ontvang elke week het laatste IT-nieuws, de handigste tips en speciale aanbiedingen.

Meer over

Deals

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Besparen op internet en tv kun je gemakkelijk op deze manier doen

In dit artikel tonen we je hoe je kunt besparen op internet en tv. Dit kan variëren van het vergelijken van aanbieders tot het aanpassen van je huidig...

Flink besparen op internet en tv met deze Odido aanbieding

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er