PlayStation wekker

Daniel Dupré
0
Bigben PS1AC_01

(Bron: Bigben)

Opstaan is voor de meeste mensen geen pretje, al helemaal niet als het door de weeks moet na een avond net iets te lang Netflixen en je de regen en ijzel al omineus tegen het raam hoort kletteren. Met de PlayStation-wekker hoopt fabrikant Bigben een stukje plezier te brengen in dit deel van de dag.

De PlayStation-wekker, die Bigben onder licentie produceert, ziet uit als de originele console van Sony en zal menig old-schoolgamer een kwart eeuw terug in de tijd verplaatsen.

Afgezien van de looks, heeft de PS1AC-wekker ook een extra effect waarmee je het plafond kunt verlichten met het PlayStation-logo of de vier PlayStation-symbolen. Met de meegeleverde inschuifplaatjes wissel je makkelijk tussen beide.

Naast de wekker brengt de fabrikant ook een lichtgevende speaker-kubus op de markt die ook door de PlayStation is geïnspireerd. De kubus is voorzien van een ingebouwde bluetooth-speaker waarmee je draadloos van muziek kunt genieten.

Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je verschillende lichteffecten instellen en negen verschillende kleuren selecteren. Op de PS200-speaker zit ook een usb- en 3,5 mm aux-poort voor het aansluiten van een usb-stick of externe audiospeler.

Bigben PS200_P01

(Bron: Bigben)

De Bigben PS1AC-wekker is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 49,90 euro. De draadloze, lichtgevende PS200-speaker heeft een adviesprijs van 69,90 euro.

 

Meer leuke gadgets vind je in c't 04/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

De nieuwe Intel Core i9-14900KS is uitgebracht en per direct verkrijgbaar

Als je bezig bent met een nieuwe pc samenstellen en graag de snelste desktopprocessor van Intel wilt, dan kun je nu kiezen voor de nieuwe Intel Core i...

PSV – FC Twente live kijken? Dit is hoe je deze wedstrijd gratis kunt kijken

De wedstrijd tussen PSV en FC Twente staat voor de deur: vanavond om 20:00 uur strijden de koploper en nummer 2 van de Eredivisie tegen elkaar. Wil je...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er