Pixel 4 van Google: veelzijdige radar

Alieke van Sommeren
0

Google heeft meer informatie bekendgemaakt over zijn nieuwe Pixel 4-smartphone. Er wordt Soli-radar gebruikt voor de bediening via gebaren, de gezichtsherkenning voor het ontgrendelen, authenticatie in apps en betalen.

De Soli-radar detecteert kleine bewegingen om je handbewegingen te herkennen, waardoor je bijvoorbeeld je wekker kunt snoozen of door je playlist kunt navigeren. De radar wordt ook gebruikt voor het ontgrendelen van je smartphone (al tijdens het oppakken), authenticatie in apps en het bevestigen van je betalingen.

Google Pixe 4 preview

Iets meer dan een maand geleden toonde Google de eerste foto’s van de nieuwe Pixel 4

Het is nog niet duidelijk of Google al in alle landen toestemming heeft voor de frequenties die door de radar wordt gebruikt. Google meldt dat het toestel mogelijk nog niet overal verkocht zal worden totdat de vereiste toestemming is geregeld. Een maandje geleden toonde Google een sneak preview van de looks van het toestel.

 

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

Windows Kladblok spellingcontrole toegevoegd in nieuwe update

In een nieuwe versie van Windows is aan Kladblok spellingcontrole toegevoegd. Lees meer over deze update voor standaard Windows-editor.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er