Philips 222B9T interactief Full HD-touchscreen

Daniel Dupré
0

Philips 222B9T

 

MMD, licentiepartner van Philips-monitoren, introduceert de Philips 222B9T 22-inch lcd-monitor met SmoothTouch-technologie. De monitor is voorzien van een capacitief scherm met 10-point touchtechnologie, waarmee je met tien vingers tegelijk op het scherm kunt typen of er met meerdere mensen tegelijk op kunt werken. Ook kan de monitor bediend worden met een stylus. Het scherm heeft een IP54 stof- en waterbescherming, wat hem geschikt maakt voor intensief gebruik op allerlei verschillende locaties.

Philips 222B9T

Met de Z-vormige standaard klap je de Philips 222B9T eenvoudig vanuit een rechtopstaande positie plat naar achteren, naar een positie die prettiger is voor touchbediening.

 

Het scherm heeft een Full HD resolutie (1920 × 1080) in een 16:9 verhouding. De SmartContrast-techniek zorgt ervoor dat het scherm de kleur en helderheid automatisch aanpast aan de omgeving. Het scherm is ook voorzien van een economy-modus voor extra zuinig stroomverbruik. Een LowBlue-modus zorgt ervoor dat het negatieve effect van blauw licht beperkt blijft. Ook reduceert een speciale coating de reflecties in het scherm.

Daarnaast ondersteunt de 222B9T diverse connectiviteitsmogelijkheden: hij beschikt over een VGA-, DVI-D-, DisplayPort 1.2- en HDMI 1.4-aansluiting. Ook zit er een USB 3.1-poort op.

De Philips 222B9T touchscreen monitor is beschikbaar vanaf half april 2019 en heeft een adviesprijs van € 269.

 

Meer interessante nieuwe producten vind je in c't 05/2024

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding hoopt de provider op nieuwe klanten

Vorig jaar schreven we al over zowel de KPN inflatiecorrectie 2023 als de Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen....

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er