Philips 222B9T interactief Full HD-touchscreen

Daniel Dupré
0

Philips 222B9T

 

MMD, licentiepartner van Philips-monitoren, introduceert de Philips 222B9T 22-inch lcd-monitor met SmoothTouch-technologie. De monitor is voorzien van een capacitief scherm met 10-point touchtechnologie, waarmee je met tien vingers tegelijk op het scherm kunt typen of er met meerdere mensen tegelijk op kunt werken. Ook kan de monitor bediend worden met een stylus. Het scherm heeft een IP54 stof- en waterbescherming, wat hem geschikt maakt voor intensief gebruik op allerlei verschillende locaties.

Philips 222B9T

Met de Z-vormige standaard klap je de Philips 222B9T eenvoudig vanuit een rechtopstaande positie plat naar achteren, naar een positie die prettiger is voor touchbediening.

 

Het scherm heeft een Full HD resolutie (1920 × 1080) in een 16:9 verhouding. De SmartContrast-techniek zorgt ervoor dat het scherm de kleur en helderheid automatisch aanpast aan de omgeving. Het scherm is ook voorzien van een economy-modus voor extra zuinig stroomverbruik. Een LowBlue-modus zorgt ervoor dat het negatieve effect van blauw licht beperkt blijft. Ook reduceert een speciale coating de reflecties in het scherm.

Daarnaast ondersteunt de 222B9T diverse connectiviteitsmogelijkheden: hij beschikt over een VGA-, DVI-D-, DisplayPort 1.2- en HDMI 1.4-aansluiting. Ook zit er een USB 3.1-poort op.

De Philips 222B9T touchscreen monitor is beschikbaar vanaf half april 2019 en heeft een adviesprijs van € 269.

 

Meer interessante nieuwe producten vind je in c't dec/2019

Deel dit artikel

Lees ook

Winactie: Razer Viper Ultimate t.w.v. € 170

De tweede prijs van deze week staat klaar voor jullie. Dit keer maak je kans op de Razer Viper Ultimate, een draadloze gamingmuis met oplaaddock.

MSI Experience Day op 14 december – bestel nu je tickets

Dit jaar wordt de MSI Experience Day gehouden in Pathé Nijmegen. Het belooft weer een bijzonder leuke dag te worden voor gamers en creators: je kunt k...

0 Praat mee

avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er