Ontwikkelaarsconferentie Build 2020 digitaal door corona

Daniel Dupré
0
Microsoft Build 2020

(Bron: Microsoft)

Gezien de situatie omtrent Corona/COVID-19 wil Microsoft de ontwikkelaarsconferentie Build 2020 waarschijnlijk verplaatsen naar het internet.

Microsofts Build, oorspronkelijk gepland voor 19-21 mei in Seattle in de Amerikaanse staat Washington, zal waarschijnlijk dit jaar online plaatsvinden als gevolg van het coronavirus.

Een woordvoerder van het bedrijf vertelde aan website The Verge dat de veiligheid van de (ontwikkelaars)gemeenschap de hoogste prioriteit heeft. Gezien de aanbevelingen van de staat Washington is het de bedoeling dat de conferentie dit keer als een ‘digitaal evenement’ wordt gehouden.

Op moment van schrijven is de Build 2020-website nog niet geüpdatet met verdere informatie, maar wellicht dat er op korte termijn meer volgt.

Meer nieuws lees je in c't 05/2024

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Feyenoord – NEC live kijken? Zo kijk je gratis de KNVB bekerfinale 2024

Morgen om 18:00 staat de finale van de KNVB Beker gepland, waarbij Feyenoord en NEC Nijmegen tegen elkaar zullen spelen in De Kuip in Rotterdam. Wil j...

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er