Ontwikkelaarsconferentie Build 2020 digitaal door corona

Daniel Dupré
0
Microsoft Build 2020

(Bron: Microsoft)

Gezien de situatie omtrent Corona/COVID-19 wil Microsoft de ontwikkelaarsconferentie Build 2020 waarschijnlijk verplaatsen naar het internet.

Microsofts Build, oorspronkelijk gepland voor 19-21 mei in Seattle in de Amerikaanse staat Washington, zal waarschijnlijk dit jaar online plaatsvinden als gevolg van het coronavirus.

Een woordvoerder van het bedrijf vertelde aan website The Verge dat de veiligheid van de (ontwikkelaars)gemeenschap de hoogste prioriteit heeft. Gezien de aanbevelingen van de staat Washington is het de bedoeling dat de conferentie dit keer als een ‘digitaal evenement’ wordt gehouden.

Op moment van schrijven is de Build 2020-website nog niet geüpdatet met verdere informatie, maar wellicht dat er op korte termijn meer volgt.

Meer nieuws lees je in c't magazine 11/2023

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Passkeys- c’t magazine 11/2023 staat voor je klaar

c't magazine 11/2023 staat voor je klaar. Je kunt de nieuwe editie nu bestellen en lezen.

Met deze nieuwe Ziggo aanbieding wil de provider nieuwe klanten werven

Enige tijd geleden schreven we al over de KPN inflatiecorrectie 2023 en Ziggo inflatiecorrectie 2023 die niet bij iedereen in de smaak was gevallen. T...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er