Ontwikkelaarsconferentie Build 2020 digitaal door corona

Daniel Dupré
0
Microsoft Build 2020

(Bron: Microsoft)

Gezien de situatie omtrent Corona/COVID-19 wil Microsoft de ontwikkelaarsconferentie Build 2020 waarschijnlijk verplaatsen naar het internet.

Microsofts Build, oorspronkelijk gepland voor 19-21 mei in Seattle in de Amerikaanse staat Washington, zal waarschijnlijk dit jaar online plaatsvinden als gevolg van het coronavirus.

Een woordvoerder van het bedrijf vertelde aan website The Verge dat de veiligheid van de (ontwikkelaars)gemeenschap de hoogste prioriteit heeft. Gezien de aanbevelingen van de staat Washington is het de bedoeling dat de conferentie dit keer als een ‘digitaal evenement’ wordt gehouden.

Op moment van schrijven is de Build 2020-website nog niet geüpdatet met verdere informatie, maar wellicht dat er op korte termijn meer volgt.

Meer nieuws lees je in c't 05/2024

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Bestel nu je tickets voor c’t live 2024!

Bestel nu je tickets voor c't live 2024!

Acer kondigt maar liefst drie nieuwe gaminglaptops aan

Acer lanceert maar liefst drie nieuwe gaminglaptops. Zo introduceren ze de nieuwe Nitro 14 gaminglaptop met processors uit de AMD Ryzen 8040-serie. Oo...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er