Ontwikkelaarsconferentie Build 2020 digitaal door corona

Daniel Dupré
0
Microsoft Build 2020

(Bron: Microsoft)

Gezien de situatie omtrent Corona/COVID-19 wil Microsoft de ontwikkelaarsconferentie Build 2020 waarschijnlijk verplaatsen naar het internet.

Microsofts Build, oorspronkelijk gepland voor 19-21 mei in Seattle in de Amerikaanse staat Washington, zal waarschijnlijk dit jaar online plaatsvinden als gevolg van het coronavirus.

Een woordvoerder van het bedrijf vertelde aan website The Verge dat de veiligheid van de (ontwikkelaars)gemeenschap de hoogste prioriteit heeft. Gezien de aanbevelingen van de staat Washington is het de bedoeling dat de conferentie dit keer als een ‘digitaal evenement’ wordt gehouden.

Op moment van schrijven is de Build 2020-website nog niet geüpdatet met verdere informatie, maar wellicht dat er op korte termijn meer volgt.

Meer nieuws lees je in c't magazine okt/2021

Meer over

Software

Deel dit artikel

Lees ook

Google lanceert vijfde beta van Android 12 en Pixel 6 (Pro) smartphone

Google heeft de laatste beta van Android 12 vrijgegeven en in een promovideo is ook de aankomende Pixel 6 smartphone te zien.

Windows 11 hardware eisen in de praktijk – en hoe je ze omzeilt

De aangekondigde Windows 11 hardware eisen hebben voor heel wat opschudding gezorgd. Wij hebben ze in de praktijk gecheckt – met verrassende resultate...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er