OnePlus 7 Pro limited edition Almond

Daniel Dupré
0

De OnePlus 7 Pro is al een tijdje verkrijgbaar, maar tot nu toe was hij alleen in de wat behoudende kleuren Mirror Grey en Nebula Blue verkrijgbaar. Vanaf 25 juni komt daar verandering in, want dan verschijnt het vlaggenschip van OnePlus in een nieuwe ‘Almond’ limited edition-kleur.

 

De OnePlus 7 Pro is binnenkort ook verkrijgbaar in de limited edition-kleur Almond.

 

Volgens OnePlus straalt de behuizing van de smartphone een ‘subtiele gouden gloed’ uit. Om dat effect te creëren zit er een dun folielaagje onder het glazen oppervlak van het toestel. Het folielaagje verstrooit het licht, waardoor het apparaat een afwisselend mat en glanzend effect krijgt. Als extra detail is bovendien de pop-out camera afgewerkt met echt goud.

De OnePlus 7 Pro limited edition Almond kun je nu al als preorder bestellen en heeft een adviesprijs van 759 euro, maar de smartphone zal pas op 25 juni verschijnen. Dan zal hij ook verkrijgbaar zijn op de OnePlus-website.

 

Meer nieuws over smartphones lees je in c't 05/2024

Meer over

Smartphones

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er