Bose noise cancelling koptelefoon (met 11 niveaus)

Daniel Dupré
0

De Noise Cancelling Headphones 700 is een nieuw model in de lijn van slimme koptelefoons van Bose. Dit model biedt nu de mogelijkheid het niveau van de noise cancelling in elf niveaus aan te passen. Door de mate van de noise cancelling te verhogen, komt er minder rumoer door in een lawaaiige omgeving. Als je juist iets bewuster van je omgeving wilt zijn, kun je het niveau verlagen tot het punt waarop je de wereld hoort alsof je helemaal geen hoofdtelefoon met actieve noise cancelling draagt.

 

ose Noise Cancelling Headphones 700_head

(Bron: Bose)

 

De koptelefoon beschikt over vier microfoons. Deze pikken je stem op en isoleren deze, terwijl ze het omgevingsgeluid onderdrukken. Je kunt de koptelefoon via bluetooth met je smartphone koppelen en zo naar muziek luisteren of telefoongesprekken voeren.

De koptelefoon ondersteunt bovendien Bose AR, het ‘audio augmented reality’ platform van Bose. Via ingebouwde bewegingssensoren wordt de richting van je hoofd en je lichaamsbewegingen gedetecteerd. Apps die geoptimaliseerd zijn voor Bose AR gebruiken deze informatie om samen met de locatiegegevens van je smartphone audiocontent te laten horen die informatie biedt over de omgeving waar je je bevindt. Bose AR is vooralsnog alleen te gebruiken met iPhones en iPads. Bose zegt te werken aan een versie voor Android.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

(Bron: Bose)

De koptelefoon weeft 250 gram en wordt geleverd met een audiokabel van 106 cm, een usb-c-oplaadkabel, een draagetui en een korte handleiding. Het apparaat ondersteunt bluetooth versie 5.0 en heeft een bereik van maximaal 10 meter. De ingebouwde accu gaat tot 20 uur mee en je kunt hem in zo’n 2,5 uur opladen.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 heeft een adviesprijs van €399,95 en is beschikbaar in zwart of zilver. Je kunt hem op de Bose-website nu al reserveren en hij zal vanaf 15 augustus worden verzonden.

 

Meer hardware nieuws lees je in c't magazine 8-9/2022

Deel dit artikel

Lees ook

Apple M1 versus AMD en Intel – c’t magazine 8-9/2022 staat voor je klaar

C't magazine 8-9/2021 staat voor je klaar, met o.a. Apple M1 versus AMD en Intel, en Raspberry Pi-projecten. Bestel deze editie nu met gratis verzendi...

Nieuwe ARM-servers met Ampere-chips

Hetzner Online heeft zojuist twee nieuwe dedicated servers gelanceerd met een Ampere ARM-gebaseerde Cloud Native Processor.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er