NMi Group neemt Minerva Metrology and Calibration over

Elwin Hodžić
0

NMi Group, bekend om zijn diensten op het gebied van Advies, Testen, Inspectie, Certificering en Kalibratie (ATICC), heeft aangekondigd dat het Minerva Metrology and Calibration heeft overgenomen. Deze overname past binnen de buy-and-build-strategie van NMi Group, die gericht is op het versterken van hun diensten door gerichte aankopen.

Voordelen van de overname

NMi Group ziet verschillende voordelen in de overname van Minerva Metrology and Calibration.

Het geaccrediteerde ISO/IEC 17025-laboratorium van Minerva breidt de kalibratiediensten van NMi Group uit in de Benelux en versterkt hun aanwezigheid en marktpositie in de DACH-regio. Dankzij de ervaring van Minerva in samenwerking met andere kalibratielaboratoria kunnen ze een hoge kwaliteitsstandaard en uitstekende dienstverlening handhaven.

Daarnaast krijgt NMi Group dankzij Minerva’s rol als distributeur van Fluke Kalibratie toegang tot hoogwaardige kalibratieapparatuur en -instrumenten, wat hun capaciteit verder vergroot.

Ook draagt de focus van Minerva op training en ontwikkeling bij aan het aanbod van NMi Group, waardoor ze hun klanten beter kunnen informeren en bedienen.

Reacties van de betrokkenen

Siebe Borger, voormalig eigenaar en commercieel directeur van Minerva, is enthousiast over de overname. Hij zegt: “Samenwerken met NMi Group biedt ons nieuwe mogelijkheden om ons bereik en onze capaciteit te vergroten. We zijn trots op onze prestaties en kijken ernaar uit om met de middelen van NMi Group onze diensten te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Yvo Jansen, CEO van NMi Group, benadrukt het strategische belang van de overname. Hij zegt: “Minerva’s reputatie voor kwaliteit en expertise sluit perfect aan bij de visie van NMi Group. Deze overname versterkt onze aanwezigheid in de Benelux en onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige kalibratiediensten wereldwijd.”

Continuïteit en toekomst

Siebe Borger zal aanblijven als directeur, wat zorgt voor continuïteit in leiderschap en een soepele overgang tijdens het overnameproces. De overname van Minerva Metrology and Calibration door NMi Group is afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en wettelijke goedkeuringen.

Deel dit artikel

Elwin Hodžić
Elwin Hodžić(Web)redacteur bij c't. Ondanks de studie geschiedenis, altijd al een passie gehad voor alles wat met IT te maken heeft. Sleutelt in zijn vrije tijd graag aan pc’s, van de hardware tot het uitpluizen van de BIOS-instellingen om een pc zo optimaal mogelijk te laten werken.

Lees ook

Netflix-account delen? Omzeilen van het verbod op delen doe je zo

Netflix is begonnen met het actief aanpakken van gebruikers die hun account delen met anderen. De streamingdienst tolereert deze praktijk niet langer....

Verrijk je IT-kennis met elke editie van c’t magazine dankzij deze aanbieding

Met c’t krijg je onafhankelijke IT-informatie om je kennis up-to-date te houden en je er verder in te verdiepen. We geven je inzicht in nieuwe ontwikk...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er