Nieuwe versie antivirussoftware NOD32

Alieke van Sommeren
0

logo esetSpicyLemon, distributeur van ESET NOD32, heeft NOD32 Antivirus en Smart Security uitgebracht. Antivirus beschermt vooral tegen virussen, spyware en rootkits, waar Smart Security ook een firewall en spamfilter heeft. Naast de bestaande elementen uit versie 5 bevat ESET NOD32 versie 6 als nieuw onderdeel een anti-phishing gedeelte om je te beschermen tegen cybercriminelen. Ook kun je de gratis Social Media Scanner installeren om bijvoorbeeld je Facebook-account te beveiligen.

Een licentie voor NOD32 Antivirus kost ongeveer 45 euro, Smart Security kost 60 euro. De software wordt gepromoot met een winactie via de AVNOD32-app: je kunt een tablet winnen door ESET NOD32 met de gratis licentie uit te proberen. De app bevat een Augmented Reality gedeelte waarbij de camera wordt gebruikt. De AVNOD32-app is gratis verkrijgbaar in zowel de App Store als de Google Play-store.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Flink besparen op internet en tv met deze Delta aanbieding voor glasvezel

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er