Nieuwe Nuki 2.0 Smart Lock werkt samen met HomeKit

Alieke van Sommeren
0

Het nieuwe Nuki 2.0 Smart Lock heeft nu HomeKit-integratie zodat hij handig via Siri kan worden bediend. Het nieuwe slot is ook compatibel met Google Home en IFTTT.

Voor de nieuwe versie van het smart lock heeft de fabrikant de elektronische sleuteladapter opnieuw ontwikkeld, zodat je het slot ook met gangbare draaiknopcilinders kunt gebruiken. Er is nu ondersteuning voor Bluetooth 5, net als bij de nieuwe Nuki Fob en Keypad. Dit zorgt voor beter Bluetooth-bereik en een stabielere verbinding. We hebben de vorige versie van het slimme deurslot al eens van dichtbij bekeken in een vergelijkende test van slimme deursloten.

Het elektronisch slot van Nuki ontgrendelt automatisch de deur als je thuiskomt en sluit veilig weer af als je vertrekt. Je smartphone kun je daarbij gewoon in je zak houden. Voor bezitters van de oudere versie van het deurslot is er een upgradeprogramma. Het slot is verkrijgbaar vanaf € 229.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

KDE Plasma 6: dit is alles wat je moet weten over deze nieuwe versie

Met Plasma 6 heeft het KDE-team zijn bureaubladomgeving gemoderniseerd zonder deze op zijn kop te zetten. Veel veranderingen zijn uitgevoerd aan de ba...

AVM en Huawei leggen geschil bij over wifi-patenten

AVM en Huawei hebben hun geschil over recente wifi-patenten, waar we eerder over hebben geschreven, bijgelegd. Ze zullen de aanpassingen in de firmwar...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er