Nieuwe line-up van HP Pavilion-notebooks en convertibles

Redactie
0

HP heeft een nieuwe line-up van Pavilion-notebooks en convertibles aangekondigd, speciaal voor studenten en ontwerpers.

Volgens het persbericht leveren deze apparaten een aantal mogelijkheden en prestaties die eerder alleen beschikbaar waren bij high-end producten. Ze hebben een USB-C-poort en de convertible Pavilion x360 heeft active penondersteuning voor Windows Ink.

Het zogenaamde liftscharnier van de nieuwe Pavilion x360 is ontleend aan de Envy-producten. Dat zorgt volgens de fabrikant voor een goede typhouding, maar ook voor een efficiëntere luchtstroom richting de bodemventilatie. De nieuwe Pavilion-notebooks zijn verkrijgbaar met een 14″, 15,6″ of 17″-scherm met Full HD of Full HD IPS, met touch als optie. Ze draaien op Kaby Lake Intel Core i3-i7 en Pentium processors of 7th Gen AMD-processors met AMD Radeon of Nvidia GeForce graphics. Qua opslag is er de keuze uit dual (ssd en hdd) of single (ssd of hdd) in verschillende combinaties. De notebooks zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, waaronder Opulent Blue, Silk Gold, Orchid Pink, Mineral Silver, Natural Silver, Shimmer Mint en Empress Red.

De HP Pavilion-convertibles (x360) en de Pavilion-notebooks met 14″ en 15″-scherm moeten vanaf juni verkrijgbaar zijn. Prijzen zijn nog niet bekend.

Pavilion laptops en convertibles

De nieuwe Pavilion x360-convertible van HP, met het liftscharnier bekend van de Envy-convertibles.

Meer over

Notebooks

Deel dit artikel

Lees ook

Asus B650 moederborden aangekondigd voor Ryzen 7000

Asus heeft een nieuwe lijn AMD B650 en 650E moederborden aangekondigd voor de nieuwe AMD Ryzen 7000 processors.

PowerPoint malware via muisbeweging – besmet zonder macro’s

Er is PowerPoint malware ontdekt die kwaadaardige code laadt en uitvoert na een muisbeweging, zonder macro's. De malware komt uit Rusland.

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er