Nieuwe Red Hat-servers van Bull

Alieke van Sommeren
0

Tijdens de Europese Red Hat Tour presenteert serverbedrijf Bull zijn nieuwe bullion-servers voor Red Hat Enterprise Linux- en Red Hat Enterprise Virtualization-omgevingen. Deze moeten de operationele kosten van datacenters verlagen.

IT-afdelingen kampen steeds meer met veroudering van en stijgende kosten voor hun bestaande infrastructuren. Bull speelt op deze ontwikkeling in door een open en op standaarden gebaseerde infrastructuur aan te bieden. Tegelijkertijd blijven de essentiële robuustheids-, schaalbaarheids- en prestatiekenmerken behouden.

Naast LiberTP, een alternatief voor klanten van Oracle Tuxedo, en de opensource-database PostgreSQL, komt Bull nu met bullion voor Red Hat Enterprise Linux-omgevingen. Dit platform beschikt over alle essentiële RAS-kenmerken (Reliability – Availability – Serviceability) en verwerkingskracht die nodig zijn in kritische infrastructuren. Verder breidt Bull zijn samenwerking met Red Hat uit door de integratie van Red Hat Enterprise Visualization. Dit biedt een lage total cost of ownership (TCO) door de prestaties van de open source KVM-hypervisor te combineren met de enorme schaalbaarheid van bullion. De nieuwe oplossing is ontwikkeld om kritische virtuele applicaties op servers tot 16 cpu’s en 160 processing-cores te installeren.

Deel dit artikel

Alieke van Sommeren
Alieke van SommerenTypen geleerd op een 8086 met DOS 5.0 en al vroeg zelf aan het pc-(ver)bouwen geslagen. Speelt graag pc-games, houdt van gadgets en klikt ook wat rond op een MacBook.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

NordVPN lanceert Saily: een nieuwe wereldwijde eSIM-service

Nord Security, het moederbedrijf van NordVPN, heeft zojuist zijn nieuwste product gelanceerd onder de naam Saily. Dit is een nieuwe wereldwijde eSIM-s...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er