Nieuwe chipsetdriver van AMD verhelpt crashes bij installatie

Daniel Dupré
0

AMD heeft de chipsetdriver 2.04.04.111 vrijgegeven, die onder andere de installatieproblemen van de vorige versie 2.03.12.0657 oplost.

Deze laatste introduceerde een nieuwe installer, verbeterde de stabiliteit en verwijderde oude apparaat-ID’s. De chipsetdriver 2.04.04.111 is bedoeld voor alle Ryzen-processoren en oudere modellen uit de A7000-serie – inclusief notebooks met combi-processoren.

Volgens de downloadpagina van AMD zou de installer in de chipsetdriver 2.04.04.111 niet meer tijdens een installatie crashen, soms met de foutmelding “Error 1720”. De nieuwe driver van AMD heeft ook enkele andere kleinere problemen opgelost.

 


 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Pre-order nu de nieuwe special: Alles over Artificiële Intelligentie

De ontwikkelingen op het gebied van Artificiële Intelligentie volgen elkaar snel op. Je kunt er niet alleen artikelen mee (door laten) schrijven, foto...

NordVPN aanbieding: dit is dé deal die jij nodig hebt van deze VPN-dienst

Ben je op zoek naar een goede NordVPN aanbieding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij hebben dé deal voor jou gevonden voor NordVPN die je via de ...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er