Nieuwe chipsetdriver van AMD verhelpt crashes bij installatie

Daniel Dupré
0

AMD heeft de chipsetdriver 2.04.04.111 vrijgegeven, die onder andere de installatieproblemen van de vorige versie 2.03.12.0657 oplost.

Deze laatste introduceerde een nieuwe installer, verbeterde de stabiliteit en verwijderde oude apparaat-ID’s. De chipsetdriver 2.04.04.111 is bedoeld voor alle Ryzen-processoren en oudere modellen uit de A7000-serie – inclusief notebooks met combi-processoren.

Volgens de downloadpagina van AMD zou de installer in de chipsetdriver 2.04.04.111 niet meer tijdens een installatie crashen, soms met de foutmelding “Error 1720”. De nieuwe driver van AMD heeft ook enkele andere kleinere problemen opgelost.

 


 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, workshops, reviews en aanbiedingen.

Meer over

Software

Deel dit artikel

Lees ook

Black Friday Deals 2022: de beste deals voor je op een rijtje

Black Friday is een periode met aanzienlijk veel techdeals. Het is logisch dat je dan gauw het overzicht kwijtraakt. Gelukkig hebben wij van c't wat l...

Black Friday: Gadget Deals 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan is misschien wel juist nú het moment om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Of je nou op zoek bent n...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er