Nieuwe chipsetdriver van AMD verhelpt crashes bij installatie

Daniel Dupré
0

AMD heeft de chipsetdriver 2.04.04.111 vrijgegeven, die onder andere de installatieproblemen van de vorige versie 2.03.12.0657 oplost.

Deze laatste introduceerde een nieuwe installer, verbeterde de stabiliteit en verwijderde oude apparaat-ID’s. De chipsetdriver 2.04.04.111 is bedoeld voor alle Ryzen-processoren en oudere modellen uit de A7000-serie – inclusief notebooks met combi-processoren.

Volgens de downloadpagina van AMD zou de installer in de chipsetdriver 2.04.04.111 niet meer tijdens een installatie crashen, soms met de foutmelding “Error 1720”. De nieuwe driver van AMD heeft ook enkele andere kleinere problemen opgelost.

 


 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, workshops, reviews en aanbiedingen.

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Hoge Ziggo inflatiecorrectie 2023 per 1 juli zorgt voor ophef bij klanten

De Ziggo inflatiecorrectie van 2023 die ingaat op 1 juli 2023 zorgt voor ophef bij de klanten. De provider past een inflatiecorrectie toe van gemiddel...

Google Play Games voor Windows komt eindelijk naar Europa

Na een periode van langdurig testen is het dan eindelijk zo ver: Google Play Games voor Windows wordt eindelijk beschikbaar in Europa. Met dit program...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er