Nieuwe chipsetdriver van AMD verhelpt crashes bij installatie

Daniel Dupré
0

AMD heeft de chipsetdriver 2.04.04.111 vrijgegeven, die onder andere de installatieproblemen van de vorige versie 2.03.12.0657 oplost.

Deze laatste introduceerde een nieuwe installer, verbeterde de stabiliteit en verwijderde oude apparaat-ID’s. De chipsetdriver 2.04.04.111 is bedoeld voor alle Ryzen-processoren en oudere modellen uit de A7000-serie – inclusief notebooks met combi-processoren.

Volgens de downloadpagina van AMD zou de installer in de chipsetdriver 2.04.04.111 niet meer tijdens een installatie crashen, soms met de foutmelding “Error 1720”. De nieuwe driver van AMD heeft ook enkele andere kleinere problemen opgelost.

 


 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de wekelijkse c't nieuwsbrief en blijf bij op IT-gebied! Haal optimaal rendement uit je hard- en software en leer over nieuwe technologieën. Met achtergrondartikelen, workshops, tests, aanbiedingen en meer.

Meer over

Software

Deel dit artikel

Daniel Dupré
Daniel DupréDaniel koestert een liefde voor het in elkaar zetten van zinnen en van computers, en heeft in c't een prachtige mogelijkheid gevonden om beide te combineren.

Lees ook

Deze Delta aanbieding voor glasvezel moet voor nieuwe klanten zorgen

Heb jij of wordt er binnenkort glasvezel van Delta bij jou aangelegd? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Delta heeft momenteel een leuke aanbieding w...

Met deze Odido aanbieding kun je behoorlijk besparen op internet en tv

Ben je op zoek naar manieren om te besparen op internet en tv? Of het nu gaat om het vinden van een voordelig abonnement of vanwege een recente verhui...

0 Praat mee
avatar
  Abonneer  
Laat het mij weten wanneer er